Årsregnskab 2017

I 2017 lykkedes det Itadel at opnå en positiv udvikling med en stabil organisk vækst og god tilgang af nye kunder.

Tilbageblik på 2017

I marts 2017 overtog Maj Invest Equity ejerskabet af Itadel (tidligere TDC Hosting). Det betød, at der i 2017 var fokus på en vellykket carve-out og opbygningen af en selvstændig identitet og markedsposition som en af Danmarks førende leverandører af it-outsourcing services.

Det lykkedes Itadel at opnå en positiv udvikling i 2017 med en stabil organisk vækst og god tilgang af nye kunder. Omsætningen for året ligger på DKK 470 mio., hvilket er en stigning på 5% sammenlignet med 2016.

Der ses en positiv udvikling i det underliggende driftsresultat med en EBITDA på DKK 100 mio.
Væsentlige omstruktureringsomkostninger af engangskarakter i forbindelse med adskillelsen fra TDC samt investeringer i fortsat udvikling af attraktive produkter og services har bevirket, at resultatet efter skat er minus DKK 4 mio. Det er dog en forbedring på over DKK 8 mio. i forhold til året før.

 

Forventningerne til 2018

I 2018 forventes Itadel at byde velkommen til endnu flere nye kunder samt fortsætte udviklingen i retning af en it-service virksomhed. Itadel vil fortsat investere kraftigt i at skabe langvarige og stabile kundeforhold samt løbende teknologisk transition og transformation.

 

Skriv en kommentar

{% if not contact.blog_default_hubspot_blog_subscription %} {% endif %}

Læs flere artikler