Cloud Monitoring as a Service

14-01-2019

Har I applikationer og services i Azure?

Er I i dag blevet afhængige af skalerbare og dynamiske cloud services og applikationer, der ligger i Microsoft Azure? Oplever I, at det faktisk godt kan være svært at bevare overblikket og være i kontrol, når applikationerne forbruger mange forskelligartede ressourcer i en public cloud? 

Der er nemlig stadigvæk meget, man selv skal tage sig af og holde øje med, når man køber cloud services i Azure. Som udgangspunkt er det ikke muligt at få public cloud services som managed løsninger. Derfor bliver det hurtigt en opgave i sig selv at sikre, at det hele nu også kører, som det skal - og hvis det ikke gør, at få kortlagt de komplicerede afhængigheder og hurtigst muligt finde ud af, hvordan problemerne løses.

Det er en opgave, der kræver både tid og de rette kompetencer. Det er ikke sikkert, at I har de medarbejdere, der kan løfte opgaven. Og måske burde de hellere fokusere på nogle andre opgaver. Vi kan hjælpe jer, så I slipper for at skulle allokere tid og ressourcer til at sikre, at Azure 'leverer varen'. Nedetid og problemer med tilgængelighed koster som bekendt penge. Vi har allerede det procesapparat og det beredskab, der kan håndtere de udfordringer, I måtte møde, efterhånden som I bevæger jer længere og længere ud i Azure og de mange forskellige muligheder, der ligger der. Cloud Monitoring as a Service fra Itadel gør det muligt for jer at forbruge mange forskellige cloud services uden at miste overblikket.

 

Kom i kontrol med Cloud MaaS fra Itadel

Vi kan give jer mulighed for at få indblik i driften og status på de applikationer og services, I bruger i Azure. Vi er i stand til at overvåge alle standard cloud målepunkter på samtlige Azure services. Sammen med jer kan vi gennemgå alle jeres services og udvælge, hvilke målepunkter, der giver mest mening for jer, at vi overvåger. Det vil typisk ende med fokus på oppetid og tilgængelighed.

Vi sikrer synliggørelse af eventuelle udfordringer på de vigtigste målepunkter. Cloud MaaS oprettes, konfigureres, drives og vedligeholdes af vores erfarne drifts- og monitoreringsteknikere. Vi arbejder altid efter best practise og trækker på vores viden og erfaring inden for overvågning af it-drift. 

 

Hent gerne beskrivelsen af Cloud Monitoring as a Service fra Itadel her.

Du kan også booke et uforpligtende møde med os for at høre mere.