One-size-fits-none: Din forretning kan ikke nøjes med én cloud

06-02-2019

Hvis du skal vælge den bedste platform til hvert af dine forretningssystemer, kan du ikke løse opgaven ved bare at lægge dig fast på én bestemt cloud. Du skal bruge flere forskellige platforme for at løfte forretningen effektivt.

- Det handler i det hele taget om best fit og ikke så meget om hvilken cloud - global eller privat - der er den eneste rigtige. Nogle af dine forretningsopgaver er du ikke klar til at lave om i en grad, så deres it-krav er et godt match med public cloud. Men på andre områder giver det slet ikke mening at snakke om individuelle servere mere. Der er en cloud-service allerede det eneste rigtige valg. Den svære opgave er stadig at holde fokus på, hvordan it-løsningerne kan støtte forretningen og ikke omvendt, siger Finn Krusholm, der er CEO i Google-konsulenthuset APPS People.

Der er meget store ændringer i gang på it-området i virksomhederne, hvor flere er involverede i at stille krav til de løsninger, der skal implementeres. Der kommer mere it ind ad bagdøren, fordi mange forretningscentre begynder at arbejde med it og egne innovationsafdelinger, der ikke har noget med den traditionelle it- afdeling at gøre.

-Det udløser i stedet en meget relevant diskussion om best fit, ønsker til innovation, og en dialog om, hvad der giver mening at udvikle, og hvad der giver mening at afvikle. Det er meget forskelligt fra system til system og er også dikteret af, hvad din forretning prøver at opnå, siger Finn Krusholm.

 

cloud_ebog_forside
I e-bogen: Sådan vælger du den rigtige Cloud, giver Finn Krusholm en karakteristik af Amazon AWS, Google Cloud og Microsoft Azure.

Få en dybere forståelse af cloud-platformenes styrker og svagheder og opdag, hvordan du kan inddrage dem for at styrke digitaliseringen af din forretning.Hent din kopi af e-bogen her