Få Itadels model for bedre it-sikkerhed fra Computerworld Summit

03-11-2017

Itadels ansvarlige for informationssikkerhed var i år en af talerne på Computerword Summit, under emnet Secure Business. Her kan du få hans præsentation, der indeholder en let tilgængelig model til at strukturere dit arbejde med it-sikkerhed.

På Computerworld Summit får danske virksomhedsledere overblikket over de nyeste it-trends fra danske og internationale specialister. Specielt på sikkerhedsområdet, var der i år mange vigtige pointer at hente – især i forhold til hvordan man sikrer virksomheden rigtigt og omkostningseffektivt.

- Fælles for alle virksomheder er, at it-sikkerhed skal være på dagsordenen i den øverste ledelse, hvis det skal virke. Det er ikke et sideprojekt, du kan parkere i it-afdelingen. For uanset om din forretning bygger på digitale produkter, eller du bruger digitale løsninger til at drive din forretning mere effektivt, så er det helt sikkert, at det vil udfordre din it-sikkerhed, siger Simon Kriegbaum, der er ansvarlig for informationssikkerhed i Itadel.

Du kan komme langt ved at følge nogle basale best pratices indenfor it-sikkerhed. Men du kommer ikke udenom, at det koster noget tid og nogle ressourcer at sikre de vigtigste systemer rigtigt. Det arbejde bliver først til at gå til, når du ved hvilke systemer, der er vigtige for dig, og hvad det koster dig at miste de vigtigste data, forklarer Simon Kriegbaum.

- Du må ikke tænke i alt eller intet. Hvis du sikrer alt ens, så bliver det alt for dyrt. Og hvis du opgiver, fordi du ikke bare kan bruge en one size fits all-tilgang, så lader du døren til dine vigtige systemer og data stå pivåben. Derfor skal du bruge en sikkerhedsmodel, som du kan arbejde efter. Det hjælper dig med både at få strategi og eksekvering med i dine planer for at ramme det perfekte sikkerhedsniveau til din forretning, forklarer Simon Kriegbaum.

I sit oplæg til it-beslutningstagerne på Computerworld Summit præsenterede Simon Kriegbaum en model for, hvordan man kan angribe opgaven med at sikre din virksomheds vigtigste it-systemer. Du kan se modellen og få de vigtigste pointer fra oplægget ved at hente præsentationen her.

Hvis du vil have mere information, kan du også hente Itadels udvidede guide til bedre sikkerhed her.

CW-summit-kriegbaum-praesentation.jpg Simon Kriegbaum, ansvarlig for informationssikkerhed i Itadel, fortæller hvordan man opnår den perfekte it-sikkerhed, på Computerworld Summit.