Nu hedder vi Itadel

31-08-2017

Itadel_logo_Blue_RGB.pngI foråret 2017 fik it-outsourcing virksomheden TDC Hosting ny ejer, Maj Invest Equity. Ejerskiftet betyder, at TDC Hosting er trådt ud af TDC koncernen og nu også siger farvel til TDC navnet og associationerne til telekommunikationsbranchen.

Virksomheden kan derfor med et øget fokus styrke sin markedsposition som en af Danmarks absolut førende it-outsourcing virksomheder og fortsætter sine aktiviteter under navnet Itadel.Samtidigt gør man nu op med fortiden og forbindelsen til telegiganten TDC ved at gå ud med et kundeløfte, der lyder ”We make it simple” – det skal være nemt at gøre forretning med Itadel. Itadel vil tage det komplekse ud af it og gøre det simpelt for sine kunder at få den rette it-driftsmodel.

-Vi vil gøre livet lettere for vores kunder. Det skal være nemt at gøre forretning med os. I Itadel overkomplicerer vi ikke processer eller løsninger. Itadel giver kunden ’fri’ til at koncentrere sig om sin kerneforretning, siger Allan Jakobsen, adm. direktør i Itadel.

Itadel udspringer af ordet ’citadel’, der er et stærkt fæstningsanlæg, med andre ord en sikker og befæstet struktur designet til at beskytte mod ubudne gæster. Virksomheden signalerer med sit nye navn et stærkt fokus på it-sikkerhed og databeskyttelse.

-Itadel står for det simple og sikre. Vi hjælper vores kunder med den digitale transformation og al den kompleksitet, det nu engang indebærer. Itadel driver it-løsninger til alle forretningsbehov – lige fra de standardiserede og ekstremt agile løsninger til de kundetilpassede specialløsninger. Det handler om, at vi vil give vores kunder det optimale it-miljø til det til enhver tid givne workload, hverken mere eller mindre, forklarer Allan Jakobsen.

Med sine løsninger og services vil Itadel være med til at skabe fundamentet for kundernes vækst. Forretningens behov og løsninger står i de kommende år over for gigantiske omvæltninger. Line of business stiller stigende krav til it-afdelingen og virksomhedens platforme om fleksibilitet og skalerbarhed.

-    Vores kunder skal ikke behøve at tage hensyn til sine it-platforme, når de forfølger aggressive vækstmål og står midt i digitalisering af forretningen. Hos os kan de samle alle løsninger hos én partner, der kan håndtere både virtuelle og dedikerede systemer. Vi kan tilbyde infrastrukturservices i vores Private Cloud på dansk jord, og samtidigt kan vi inddrage Public Cloud services der, hvor det giver mening og skaber værdi. Infrastrukturen skal hurtigt kunne tilpasses forretningens behov og ikke omvendt, afslutter Allan Jakobsen.

Qua sin historie bærer Itadel brandet allerede fra første dag på en størrelse og erfaring, der gør det til en stærk spiller på det danske it-outsourcing marked. Itadel har i dag flere hundrede store og mellemstore virksomheder i sin kundeportefølje, både fra den private og offentlige sektor.  

Selskabet har oplevet konstant vækst siden grundlæggelsen i 2004. Dengang med 50 medarbejdere og en omsætning på 70 mio. I dag med +300 dedikerede medarbejdere og en omsætning tæt på en halv mia. DKK. Selskabet har særdeles stærke kompetencer og er en af de få større dedikerede udbydere af drift af forretningskritiske it-systemer i Danmark.