Itadel opnår den højst mulige VMware partnerstatus

13-07-2018

Itadel er nu certificeret som VMware Premier Cloud Provider, der er VMwares højeste partnerudmærkelse for service provideres. Certificeringen er en anerkendelse af Itadels avancerede tekniske kompetencer og evnen til at levere virtualiseret infrastruktur og hybride cloud-løsninger.

- Vi har etableret et avanceret cloud-datacenter, samlet en masse vigtige kompetencer, og bragt dem i spil for at tilbyde kunderne den bedst mulige platform til udviklingen af deres forretning. Det blåstempler den her partnerstatus hos VMware, og det er vi naturligvis stolte over, siger Ole Widahl, der er Chief Technical Officer i Itadel.

Kunderne får mange nye muligheder

Den nye status som Premier Cloud Provider anerkender arbejdet med Itadels danske cloud platform, der i løbet af de sidste to år er blevet udbygget og optimeret, så den i dag fremstår som den oplagte løsning til virksomheder, der vil høste fordelene i at digitalisere og optimere forretningen.

- Vores danske Enterprise Private Cloud tilbyder cloudens styrker indenfor skalering, uden du behøver gå på kompromis med tilpasninger, sikkerhed eller governance. Muligheden for at udnytte best-in-class VMware virtualisering og fysiske workloads i én løsning, er virkelig noget der kan flytte forretningen, fortæller Ole Widahl, Chief Technical Officer i Itadel.

En svær status at opnå

Kun et fåtal af VMwares partnere i Europa opnår status som Premier Partner, der blandt andet kræver investeringer i uddannelse og adgang til certificerede specialister.

 

vmw-lgo-partner-cpp-premier-k