Gå tilbage
Itadel | 27-08-2018 |

Seminar: To cloud or not to cloud ...

Hvor kan du høste cloud-fordelene? Og hvor er faldgruberne?
Kom til seminar i Aarhus 3. oktober eller København 11. oktober

Du skal drive dine centrale it-platforme, hvor det giver mest mening for din forretning. Er det cloud? Og hvis det er, hvilke krav og spørgsmål skal du så stille til din strategi, leverandører og til dine partnere?

Vores cloudseminar giver svarene på, hvilke platforme skal du vælge, hvis du skal lykkes med at hente gevinsterne.

Bliv klogere: Sådan bruger frontløberne cloud

Introduktionen af cloud som leverancemodel betyder et skifte i den måde it-løsninger bliver leveret på. Hvad gør frontløberne for at udnytte mulighederne i cloud? Og hvad kan du lære af deres erfaringer, som kan flytte din forretning? Finn H. Krusholm, CEO i Apps People, giver dig indsigt og indblik fra de globale cloud-leverandører og de virksomheder, der allerede er i fuld gang med at transformere deres industri ved hjælp af cloud.

Konkrete løsninger: Hvilket problem skal du løse?

Du kan utvivlsomt høste fordele, hvis du forfølger en "cloud first" strategi. Men det er langt fra ligegyldigt, hvordan du får skruet dit it-miljø sammen, hvis det skal bakke din strategi op.

One size does not fit all. Derfor gælder det om at vælge den rigtige model, så du undgår de værste problemer og opnår de største fordele. Kim Bahir, Technical Director i Itadel, giver dig konkte eksempler og scenarier som din forretning kan læne sig op ad i arbejdet med at lægge den rigtige it-strategi for din forretning.

Hvem taler?

Finn H. Krusholm, Digital evangelist, Investor & Co-founder, APPS People. Finn H. Krusholm er direktør hos nordens største Google Business partner, APPS People, og har dertil siddet i såvel Googles som Microsofts advisory boards.

Kim Bahir Andersen,
Technical Director, Itadel. Kim Bahir Andersen har været en del af it-outsourcingvirksomheden Itadel i over 10 år. Han har i den periode været med til at udvikle Itadel til i dag at være blandt de absolut førende outsourcingleverandører i Danmark. Kim har helt opdateret viden og erfaring inden for public cloud, private cloud og hybride cloud-løsninger.

Hvem er seminaret til?

Cloudseminaret egner sig rigtig godt til it-chefer, it-direktører, CFO, CEO og it-medarbejdere. Der er begrænsede pladser til cloudseminaret, så meld dig til nu.

Program

14:00 Velkommen til Itadel. Kort rundvisning på vores nye lokation.

14:15 Finn H. Krusholm: Cloud som løftestang.
Få seneste insights og tendenser fra de globale cloud-leverandører, og hør hvad frontløberne gør for at udnytte cloudens muligheder.

15:00 Q&A session. Stil spørgsmål til Finn H. Krusholm.

15:15 Kim Bahir Andersen: Læg den rigtige strategi.
Hvilket problem er det du prøver at løse i din forretning, som it kan støtte? Og hvilken strategi kan faktisk få dig i mål? Få konkrete input til at lægge den rigtige plan for din forretnings vigtigste it.

15:45 Q&A session Stil spørgsmål til Kim Bahir

16:00 Tak for i dag

 

Tilmelding

 

Skriv en kommentar