Gå tilbage
Itadel | 06-04-2018 | CEO

Presse: Ledelsen

Pressemeddelelse 6. april 2018

Bestyrelsen for it-outsourcingvirksomheden Itadel A/S har valgt at stoppe samarbejdet med selskabets CEO, Allan Jakobsen, der har siddet i spidsen for virksomheden siden august 2016.

Itadel A/S ejes af den danske kapitalfond, Maj Invest Equity, der overtog selskabet den 31. marts 2017. Selskabet var på det tidspunkt ejet af TDC Group og hed TDC Hosting.

Bestyrelsesformand Leif Vestergaard siger om beslutningen:

- Itadel har siden foråret 2017 været igennem et intenst forløb, hvor Allan Jakobsen med sikker hånd har ført virksomheden igennem et ejerskifte og adskillelsen fra TDC koncernen. Itadel står i dag stærkt og er klar til næste etape. Vi mener dog, at der nu skal nye kræfter til, og at anden lederprofil med et større branchekendskab skal løfte opgaven som adm. direktør i Itadel fremover.

Itadel A/S bærer på en størrelse og erfaring, der gør det til en stærk spiller på det danske it-outsourcing marked. Itadel A/S har i dag en lang række store og mellemstore virksomheder i sine kundeportefølje, både fra den private og offentlige sektor. Leif Vestergaard uddyber:

- Der sker meget i markedet lige nu, og Itadel skal høre til blandt de bedste. Det er derfor vigtigt med et stærkt kundefokus og et klart udefra-og-ind perspektiv. I Itadel ønsker vi at skabe en ny identitet og egen virksomhedskultur, hvor trivsel og holdånd er i centrum. Så vi leder efter en stærk lederprofil, der kan sætte retningen for hele teamet og eksekvere på vores strategi. Men indtil vi finder den helt rigtige kandidat, er jeg overbevist om, at den nuværende ledelse kan varetage opgaven.

Selskabet har oplevet konstant vækst siden grundlæggelsen i 2004. Dengang med 50 medarbejdere og en omsætning på 70 mio. I dag med 280 dedikerede medarbejdere og en omsætning på omkring en halv mia. DKK. Itadel A/S har kontorer i både Aarhus og København.  
 

Skriv en kommentar

Læs flere artikler

08-05-2018
Presse: Ny adm. direktør
CEO
Pressemeddelelse 8. maj 2018 Jess Julin Ibsen er udpeget som ny administrerende direktør for Itadel. Han tiltr ...
Læs mere