Ny HR direktør til Itadel

 

Den 39-årige Kristine Weng Thorvildsen tiltræder ved årsskiftet som ny HR direktør i Itadel. Kristine kommer senest fra en stilling som HR Manager i NNIT. Derudover har hun været HR Manager i Njord Law Firm og HR Director i Hilti.

Om de nye udfordringer siger Kristine Weng Thorvildsen:

- Jeg har altid været meget optaget af, at HR skal være en integreret og naturlig del af forretningen. Stillingen er interessant, fordi jeg får mulighed for at arbejde i en branche, der er kendetegnet ved meget høj faglighed og faglig dedikation. Jeg ser frem til at understøtte internationaliseringen og skaleringen af Itadel, der som organisation lige nu er på en meget spændende rejse.

I den første tid vil Kristine have fokus på at lære organisationens dynamikker at kende og støtte opbygningen af det nye kontor i Prag, hvor en stærk kultur på tværs af landegrænser bliver vigtig.

Jess Julin Ibsen, CEO i Itadel, siger om Kristines ansættelse:
- Kristine har den helt rigtige profil til jobbet. Hun har blandt andet international erfaring – vi står midt i etableringen af vores datterselskab i Prag. Derudover har hun erfaring fra virksomheder, der har haft stor succes med at skabe en stærk virksomhedskultur.

Kristine Weng Thorvildsen er i øvrigt uddannet cand.merc.jur. fra CBS og har igennem hele sin karriere arbejdet med HR.  

Skriv en kommentar

Læs flere artikler

23-01-2019
General Manager in Prague
Executive Management
  Fritz Øhlenschlæger to join Itadel as General Manager of the new Delivery Center in Prague Fritz Øhlenschlæg ...
Læs mere
20-12-2018
New HR Director for Itadel
Executive Management
  The 39-year-old Kristine Weng Thorvildsen will join Itadel by the turn of the year as the new HR Director. K ...
Læs mere