Velkommen ombord!

04-30-2020

Mød vores to stærke profiler i Sales - Sussie Lundberg og Gustav Garde

Sammen med resten af vores dygtige salgsteam skal Sussie og Gustav være med til at realisere vores ambitiøse salgsstrategi. Vi er stolte over at kunne sende to så skarpe hoveder ud i marken for hjælpe danske virksomheder med at realisere deres it-strategiske mål.

Vores to nye kolleger kommer ombord midt i en Corona-tid – så det bliver i første omgang uden håndtryk og tour-de-kontor for at hilse på alle. Heldigvis tager Sussie og Gustav det hele i stiv arm – de vil bare gerne i gang.

 

Gustav Garde får base på vores kontor i Aarhus. Gustav har mange års solid erfaring fra it-branchen og især inden for it-outsourcing. Han kommer senest fra en stilling som Sales Manager hos DXC Technology. Tidligere har han bl.a. også været hos IT Relation. Om valget af Itadel som sin nye arbejdsplads siger Gustav: ”Jeg har sagt ja til Itadel, da jeg ønsker at være en del af en stærk vinder- og virksomhedskultur, som jeg kan være med til yderligere at styrke. Jeg har også sagt ja til Itadel grundet den professionalisme og åbenhed jeg har mødt i ansættelsesprocessen, værdier jeg sætter meget højt, og som jeg ser frem til at blive en del af. Jeg har store forventninger til at blive en del af det stærke Itadel team og skabe yderligere fremgang for vores kunder og virksomheden.”

Sussie Lundberg har sit skrivebord på vores kontor i Ballerup. Sussie kommer med en solid baggrund inden for salg og it-outsourcing bl.a. fra IT-afdelingen A/S (senere opkøbt af IT Relation), hvor hun var Sales and Marketing Director. Sussie er heller ikke i tvivl om, hvorfor hun gerne vil være en del af Itadel-teamet: ”Itadel er på en spændende rejse, der stiller sig klar med nye partnerskaber og ny manpower. Det kombineret med et godt fundament og mange kompetente kolleger gør, at jeg gerne vil være med til at gøre Itadel til den mest valgte partner på det danske it-outsourcingmarked. Virksomheder i Danmark fortjener den bedste service kombineret med stærke ressourcer og intelligente, fremtidssikrede løsninger. Det glæder jeg mig til at være med til at inspirere erhvervslivet med.”