OpenNet går i skyen med Itadel

26-10-2020

OpenNet, et datterselskab i Norlys koncernen, giver Itadel ansvaret for at løfte sine administrative it-systemer til Azure og for den efterfølgende drift. Samtidig beskytter Itadel OpenNet mod sikkerhedstrusler ved at overvåge både computere, lokalt netværk og cloud-services. 

OpenNet har en helt central position i forhold til at udbrede adgangen til hurtige fiber-forbindelser til danske forbrugere. Det kræver moderne it-systemer og løsninger, der kan imødekomme fremtidens krav og arbejdsprocesser. Derfor har OpenNet valgt Itadel som leverandør af både arbejdsstationer, Microsoft 365, Azure-platform og den samlede sikkerhed herfor, med overvågning hele vejen fra computer til cloud.

 

- Det har været vigtigt for os at få en samarbejdspartner, der både kan optimere den daglige it-leverance og samtidig sikre et højt sikkerhedsniveau. Begge dele får vi hos Itadel, der har løsningerne og kompetencerne til at drive og sikre vores centrale administrative systemer i Azure, siger Mikael Boye Enig, økonomichef for OpenNet.

 

Danske virksomheders digitale rejse er både spændende og svær. Og den stiller store krav til skalerbare services, høj sikkerhed og adgangen til nye kompetencer. Public Cloud løsninger giver mange fordele, men det er vigtigt, at sikkerheden følger med.

 

- OpenNet stiller relevante og moderne krav til deres it-løsninger og det er vi stolte af at understøtte. Sikkerheden omkring de vitale it-systemer og forbindelserne til Public Cloud bliver stadig mere afgørende og vi er glade for at have løsninger og specialister, der gør sikker digital transformation mulig for vores kunder, siger Lotte Møllin Spelling Østergaard, CCO i Itadel.

Itadel leverer alt OpenNets kontorudstyr, lokalt netværk, Azure og Microsoft 365 løsninger, drift, support og sikkerhedsovervågning.

 

Om OpenNet
OpenNet er en uafhængig brancheplatform, der blev stiftet i 2018 af energiselskabet Norlys med henblik på at etablere en fælles indgang til fiberselskabernes åbning af nettene. OpenNets platform er udviklet til systemmæssigt at kunne håndtere både net-ejere og tjenesteudbydere.

 

Om Itadel

Itadel er en førende dansk it-infrastruktur, drifts- og managed services leverandør, der er ejet af den danske kapitalfond, Maj Invest Equity. Vi er i dag cirka 300 dedikerede medarbejdere og har en omsætning på omkring 400 mio. DKK. Itadel A/S har kontorer i både Aarhus og København, og et datterselskab i Prag.