Sådan åbner Public Cloud døren til digitalisering

31-01-2019

Du kan finde masser af forretningsfordele og digitale genveje ved at købe dig ind i globale cloud leverandørers platforme.

Tilbuddene er blevet mere avancerede. Netværket er hurtigt nok til at arbejde med store datamængder. Og stadig flere af dine forretningsbehov bliver mødt af Microsoft, Google eller Amazons hastigt voksende servicekatalog.

Men cloud er ikke bare cloud. Der er kæmpestore forskelle på cloud-leverandørernes tilbud, fokus og strategi. Så hvor placerer du din virksomheds vigtige løsninger, så du får både den ydelse, du skal bruge, den pris du vil betale, og den sikkerhed din forretning forlanger?

- Globale public clouds åbner nogle døre til machine learning, IoT, nye frameworks og software repositories, som du på ingen måde kan opnå med din traditionelle on-premises løsning. En public cloud gør helt enkelt en masse muligheder for forretningsinnovation tilgængelig for dig - hvis du er klar til at kaste dig over det, forklarer Finn Krusholm, der er CEO i Google-konsulenthuset APPS People og forhenværende medlem af både Googles og Microsofts Advisory Boards.

På papiret kan de tre store public cloud-udbydere ligne hinanden: Store, globalt forbundne datacentre, der kan håndtere hyper-skalerbare workloads, og som understøtter en myriade af forskellige services.

Men der ligger tre meget forskellige strategier bag udviklingen af Microsoft Azure, Amazon AWS og Googles cloud platform.

- De tre store leverandører er drevet af ekstremt høje interne ambitioner. De har hver deres forskellige fokus, og de er gode til nogle vidt forskellige ting. Cloud er på ingen måde bare cloud, forklarer Finn Krusholm.

 

cloud_ebog_forside
I e-bogen: Sådan vælger du den rigtige Cloud, giver Finn Krusholm en karakteristik af Amazon AWS, Google Cloud og Microsoft Azure.

Få en dybere forståelse af cloud-platformenes styrker og svagheder og opdag, hvordan du kan inddrage dem for at styrke digitaliseringen af din forretning.Hent din kopi af e-bogen her