Gå tilbage
Itadel | 01-03-2019 |

Mød os på Version2 Data & Cloud Expo 2019 & Infosecurity

Velkommen til den første danske udgave af Data & Cloud Expo!

Data & Cloud Expo afholdes den 1. og 2. maj 2019 i Øksnehallen, København, sammen med Europas førende it-sikkerhedsmesse, Infosecurity Denmark.

Alle, der har tilmeldt sig på forhånd, har gratis adgang til begge messer.

IT-området er i konstant udvikling. Hvad der trendede i går, er historie i dag. Det gælder om at være på forkant med udviklingen og fremtidens tjenester skal leveres på cloud-lignende vilkår, uanset om din virksomhed har eget datacenter, cloud eller en hybrid.

Er du it-leder, -specialist eller -konsulent, vil Version2s første udgave af den internationalt anerkendte it-messe Data & Cloud Expo give dig værdifuld indsigt i markedets nyeste løsninger inden for cloud computing, data management og optimering af datacenter.

Som deltager kan du sammensætte dit helt eget konferenceprogram blandt hele 25 keynotes og over 100 faglige seminarer. Itadel deltager med seminaret ”Sådan vælger du den rigtige cloud” - den 2. maj kl. 13:15.

I udstillingsområdet bidrager specialister fra 80 danske og internationale leverandører af data-, cloud- og it-sikkerhedsløsninger med deres viden og produktpræsentationer. Du kan møde Itadel på stand 612.

Tilmeld dig inden den 12. april, så er der mulighed for, at du bliver udvalgt til at deltage som VIP-gæst.

Tilmelding

 

Skriv en kommentar