Gå tilbage
Itadel | 26-02-2020 |

Mød os på Infosecurity og Version2 Data & Cloud Expo 2020

Bemærk, af messen flyttes til efteråret. 

Som følge af udbruddet med Coronavirus i Danmark og verden i øvrigt, er det af hensyn til alle besøgende, partnere og medarbejdere blevet besluttet at udskyde messen til 30. september og 1. oktober 2020. 

 

Vi inviterer til to dage med masser af faglig viden og netværk. It-området er i konstant udvikling. Hvad der trendede i går, er historie i dag. Det gælder om at holde sig opdateret, så er du it-leder, -specialist eller -konsulent, vil et besøg give dig værdifuld indsigt i markedets nyeste løsninger og tendenser.

Konferenceprogrammet i de 7 konferencesale dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility, cloud security, cloud computing og meget mere. 

Som deltager kan du sammensætte dit helt eget konferenceprogram blandt 25 keynotes og over 100 faglige seminarer.

Vi deltager med seminaret ”Skab fundamentet for digital transformation" med Kim Bahir Andersen (Technical Director, Itadel) og Anders Bader Søjdis (CEO, Cloud Teams). Få et bud på, hvordan du får lagt en strategi for intelligent anvendelse af Cloud, så du får et agilt og forretningsorienteret it-miljø, uden at gå på kompromis med sikkerhed og compliance. 

Der er begrænsede pladser, så det gælder om at være hurtig - sidste år blev salen fyldt op på få dage.

I udstillingsområdet bidrager specialister fra 80 danske og internationale leverandører af data-, cloud- og it-sikkerhedsløsninger med deres viden og produktpræsentationer. Vi byder velkommen på stand 1212, hvor du har mulighed for at møde vores erfarne konsulenter. 

Alle, der har tilmeldt sig på forhånd, har gratis adgang til begge messer.

 

Tilmelding

Vi glæder os til at se dig!

 

Skriv en kommentar