It-sikkerhed begynder med forretningen

Det afgørende er ikke den teknologi, du vælger til din it-sikkerhed, men at din forretnings vigtigste platforme er beskyttet rigtigt.

Hvor stor er risikoen for at hackere vælger dine data?

Følger it-sikkerheden med, når dine it-løsninger udvikler sig? Ved du hvor de vigtige data ligger?

Har du kontrol over de it-investeringer, som de enkelte afdelinger i din forretning foretager? Kender du konsekvensen for din forretning, hvis du bliver mål for ransomware eller bliver nedlagt af et DDoS angreb?

Det er svære spørgsmål at besvare, men det er altid der, vi begynder, når vi skal snakke it-sikkerhed med dig.

For det afgørende er ikke den teknologi, du vælger, men at din forretning er beskyttet rigtigt.

Illustration_Security-Operations-Center
DlaPiper
ISS
Flugger
Capital Four
OpenNet
Hedeselskabet

Compliance kommer fra både proces og teknik

Sikring af din virksomhed kommer ikke blot fra en teknisk løsning eller fra strenge krav til passwords. Det kommer fra hele din tilgang til sikring af dine vigtigste systemer og data.

Itadels dedikerede sikkerhedsafdeling tager udgangspunkt i vores velbeskrevede ISO 27001 procedurer, og vælger derefter de rigtige tekniske løsninger til dine udfordringer.

Det betyder, at du altid får en holistisk sikkerhedsløsning, der tager dine sikkerhedsudfordringer alvorligt på flere niveauer, når du taler sikkerhed med os.

Logning gør dig klogere og mere sikker

Security Information & Event Management (SIEM) tilvejebringer en højere it-sikkerhed i virksomhedens it-miljø via indsamling af logs fra alle servere, firewall m.fl for derigennem løbende at analysere indhold, trafikmønstre og ændringer i miljøet.

SIEM er modulært opbygget, så kundetilpassede løsninger, kontroller mv. kan indarbejdes. Compliance i forhold til internationale it-sikkerhedsstandarder som fx ISO27001 kan indarbejdes efter kundespecifikke behov. Via SmartResponse automatiseringsværktø jet kan der indarbejdes automatiserede handlinger, der kan afhjælpe i forhold til fx ransomware angreb i virksomhedens miljø.

Next generation firewall beskytter forretningen

Websteder og webapplikationer indeholder værdifulde data, fordi de ofte har direkte adgang til bagvedliggende data, så som kunde- databaser m.v. Derfor bør sikkerheden i højere grad rettes mod applikationer og webapplikationer for at sikre virksomhedens aktiver.

Vores Net Generation Firewall er designet til at opdage og blokere typer af angreb, der rækker udover, hvad traditionelle firewall teknologier er i stand til, fordi den er applikationsbaseret.

Firewallen hjælper blandt andet en virksomhed med at kontrollere, hvilke webapplikationer, den tillader, hvem der må bruge dem, og hvad de kan bruges til.

Luk effektivt af for ransomware

Secure DNS er et internet trafikfilter, der blokerer for malware kommunikation og adgang til skadelige dele af internettet. Secure DNS er i særdeleshed effektiv i forhold til at bekæmpe malware, ransomware og tab af følsomme data. Udover at blokere for ondsindet indhold, så giver Secure DNS også indblik i eventuelle eksisterende malware i jeres IT-miljø.

Fordi Secure DNS ikke er klient-baseret, er det en meget skaler- bar løsning, og beskyttelsen dækker automatisk alle compute- re, tablets og smartphones på jeres netværk, lige fra Mac og PC til smartphones eller forskellige uautoriserede online enheder.

Installationen af Secure DNS kræver hverken investeringer i hardware eller software og heller ingen nedetid.

Der er ikke noget, der hedder perfekt it-sikkerhed

Der er ikke ét facit, du kan gå efter, når du skal tænke it-sikkerhed ind i dine it-systemer. Din sikkerhed er optimal, når det koster mere at bryde ind i et bestemt system, end det er værd for dem, der gør det. Den filosofi skal ligge til grund for alle dine sikkerhedsprojekter.

Hvis du skruer maksimalt op for it-sikkerheden på alle områder, bliver det langt dyrere, end hvad det er værd i praksis. Og så gør du det samtidig sværere, end det behøver at være for dine ansatte, der skal bruge systemerne til at servicere dine kunder.

Den nødvendige risikovurdering, og efterfølgende implementering af den rigtige beskyttelse, kan vi hjælpe dig med at lave på tværs af din forretning.

Avancerede trusler kræver avanceret it-sikkerhed som modspil

Sikkerhedsudfordringerne i din it kommer fra mange fronter, så det er afgørende, at du har overblikket over, hvor truslerne opstår, og hvad der driver dem. Når kravene til din forretning skifter, stiller det også nye krav til din it-sikkerhed. Det betyder, at it-afdelingen skal kunne rykke hurtigere uden at gå på kompromis med sikkerhed og governance.

Det bliver svært, hvis dine it-platforme ikke kan skalere eller integrere med nye applikationer, og leverancerne strander i månedlange projekter. I de situationer køber forretningsenhederne selv de cloud-services, de mener kan hjælpe dem med at nå deres mål, og så forsvinder al central sikring og governance op i den blå luft.

At kravene til it-afdelingen og platformene hele tiden stiger, er ikke noget nyt. Men det er den eksplosive hastighed, det sker med. Det samme gælder din it-sikkerhed. Derfor er den bedste måde at sikre sig på at vælge en hybrid it-infrastruktur, der er fleksibel nok til at udvikle sig sammen med de omstillinger, som resten af forretningen skal igennem.