Skalér forretningen i dit tempo

Med den rigtige kombination af cloud-platforme får du kort time-to-market, optimal sikkerhed og muligheden for massiv skalering, der kan give forretningsfordele, når markedet flytter sig.

Fra 10 til 1000 brugere på minutter

Der kan være mange applikationer og standardservere, som du kan overveje at drive i en public cloud.

Alene den korte time-to-market og muligheden for hurtig og massiv skalering, kan give dig en fordel, når forretningen vokser.

Men en server er altid en server – uanset hvor den står. En server i Microsoft Azure kræver den samme tilpasning, overvågning og sikring, som den du har stående i kælderen. Og Office 365 bliver først rigtig smart, når der er etableret Single Sign On.

Vi kan hjælpe dig med at migrere til public cloud og med at overvåge, integrere og håndtere sikkerheden i dine Azure-platforme, så du maksimerer fordelene.

CapitalFour
ISS
DlaPiper
FOF
Hedeselskabet

Find fordelene i Azure uden at gå på kompromis med sikkerheden

De begrænsede muligheder for at tilpasse sikkerheden betyder, at det kan være svært at gennemskue om public clouds, som Microsoft Azure eller AWS, kan leve op til de sikkerhedskrav, din forretning stiller.

Vi kan hjælpe dig med at finde de steder i din forretning, hvor Azure er en fordel. Når vi ruller vores effektive netværksbeskyttelse, serverbeskyttelse og løsninger til logning ud på dine cloud-platforme, så øger vi den gennemsigtighed og kontrol i Azure, som er afgørende.

Krav til compliance forsvinder ikke i skyen

Compliance-kravene til logning, dokumentation og risikoanalyse, der gælder til dine dedikerede og private cloud-løsninger, gælder også i public cloud. Derfor skal du være bevidst om, hvor lovgivning som EU’s Persondataforordning slår igennem i din virksomhed, og om det afskærer dig fra public cloud.

Vi har allerede identificeret de centrale områder, som din it-infrastruktur skal leve op til for at overholde lovgivningen. Derfor kan vi hjælpe dig med at implementere og drive løsninger i Azure, som lever op til dokumentationskravene. På den måde kan du udnytte Microsoft Azure til at få global rækkevidde eller implementere Office 365 og SharePoint som din hyperskalerbare e-mail- og kontorplatform.

Cloud er ikke bare cloud

Vi driver løsninger på alle typer af platforme, så vi kender fordele og ulemper ved de forskellige cloud-løsninger. Derfor kan vi rådgive dig.

Vælg dine cloud-løsninger med omhu

Det er ikke alle dine applikationer, der kan drage fordel af at blive placeret i den samme cloud. Og to clouds er ikke ens.

Public cloud-løsninger er særligt attraktive på grund af den nemme og effektive skalering af infrastrukturen. Men hvis dine applikationer ikke understøtter den skalering, eller du ikke behøver den, forsvinder gevinsten.

Det kan endda udløse ekstraregninger, fordi en server i public cloud langt fra altid er billigere end en traditionel virtuel server. Særligt når du for eksempel regner den uundgåelige netværkstrafik og I/O med. Derfor skal du vælge dine cloud-løsninger med omhu, og det kan vi hjælpe dig med.

Få fornyet fart på forretningens applikationer

Vores cloud-specialister kan lave en analyse af dine nuværende it-løsninger og kortlægge, hvilke systemer du med fordel kan placere i public eller private cloud, og hvilke der skal blive i dedikerede specialløsninger.

For hvert system vurderer vi dine krav til forretningskritisk drift i forhold til de forskellige cloud-platformes sikkerhedsniveau og deres teknologiske begrænsninger. Dine løsningers alder, de krav du har til kvalitet, driftsstabilitet og sikkerhed indgår også i analysen. Det kan give dig afgørende viden, når du skal vælge mellem at transformere gamle løsninger eller implementere helt nye.

Træk på vores erfaringer

Vores erfaring og kompetencer inden for drift af hybrid it-infrastruktur betyder, at vi har stor erfaring i at kortlægge de kompetencer og processer, som er nødvendige for at sikre en stabil og forretningskritisk drift på tværs. Vi driver løsninger på alle typer af platforme, så vi kender fordele og ulemper ved de forskellige cloud-løsninger. Derfor kan vi rådgive dig.