Solid og stabil drift på tværs af infrastrukturen

Du skal placere dine forretningskritiske it-løsninger på de platforme, der giver mest mening for dine forretningsmål. Vi sørger for stabil og sikker drift tværs af alle de platforme der betyder noget for jeres forretning.

Sæt forretningen i førersædet

Når din forretnings krav skifter, skal it-leverancen følge med.

Ved at basere dit komplekse it-landskab på hybrid-it, kan du transformere dine løsninger fra dedikeret til virtuelt og fra virtuelt til cloud i det tempo, der giver mening for din forretning.

Vi hjælper dig med at sikre solid drift på tværs af alle jeres vigtige platforme, og med at undgå kontrakter, der overlapper på grund af forsinkelser, og at sætte kritiske systemer i drift, før de er klar.

Og så gearer et samarbejde med os din forretning til forandringer.

Hybride platforme kræver hybrid drift

Hybrid cloud er en holistisk tilgang til det at finde den rigtige cloud-platform til den konkrete forretningsopgave.

Det er din mulighed for at blande forskellige cloud-løsninger, så du får præcis den kombination af platforme, der passer bedst til din forretning. Du undgår at skulle slække på dine krav til sikkerhed, tilpasning, SLA og tilgængelighed på de systemer, hvor du ikke har råd til at gå på kompromis. Samtidig kan du rykke hurtigt på standardløsninger, når de passer ind i din strategi.

Du skal placere dine forretningskritiske løsninger på de platforme, der giver mest mening for dine forretningsmål. Det kan du opnå med hybrid cloud, fordi du på den måde får den bedste mulighed for at kontrollere dine investeringer, skalere op og ned, når det giver mening, og for at rykke hurtigere.

It-outsourcing giver adgang til det rigtige workflow, på det rigtige tidspunkt

Der er stor forskel på, hvilken it-platform der er den bedste til dine forretningsapplikationer. Men det er sjældent den samme platform, der er den bedste til alle dine applikationer. Nogle applikationer skal have dedikeret hardware for at performe, mens andre kan skalere op eller ud, alt efter belastning.

Nogle applikationer stiller du særlige tilpasnings- og sikkerhedskrav til, andre skal du bruge med kort varsel. Løsningen ligger ikke i én bestemt infrastruktur til alt, men i en hybrid infrastruktur, der giver dig det bedste fra tre verdener og lader dig vælge præcis den rigtige infrastruktur til hver applikation.

Glem SQL og SSD - det handler om TCO

Fordi hybrid cloud gør det muligt at matche din forretnings behov med de rigtige it-platforme til hver opgave, kan du investere smartere, vælge de bedste platforme på de rigtige tidspunkter og derfor reducere din total cost of ownership.

Forkort tiden fra tanke til handling og spar kostbar tid på implementering af nye systemer og værktøjer. Med en hybrid infrastruktur i ryggen får it-afdelingen mulighed for at bidrage til at skabe digital vækst i forretningen.

Fremtidssikring er inkluderet

Internet of Things og Big Data har allerede gjort sit indtog og stiller krav til dine it-platforme. Men hvad bliver det næste, der kan give din forretning en fordel? Og vil du være blandt de første til at udnytte det? Uanset hvad det er, er det helt sikkert, at det vil stille krav til dine it-platforme. Kan dine eksisterende platforme høste fordelene eller spænder de ben?

Når du vælger en hybrid cloud-tilgang til dine it-løsninger, får du netop fordelen af at vælge de platforme, der gør det muligt at udnytte nye muligheder, når de viser sig. Det kan i sig selv give dig en afgørende konkurrencefordel, som du bare skal samle op.

DlaPiper
ISS
Flugger
Capital Four
OpenNet
Hedeselskabet

Agilitet er alfa og omega

Når du vælger it-outsourcing og en hybrid infrastruktur til dine kritiske it-platforme, får du samtidig den rigtige it-infrastruktur, til det rigtige workflow, på det rigtige tidspunkt.

Hybrid infrastruktur er agil infrastruktur

Når du vælger it-outsourcing og overlader din infrastruktur til os, får du muligheden for at kombinere dedikeret hardware, private cloud og public cloud på tværs af behov og platforme – så dine applikationer altid ligger der, hvor de kører bedst.

It-outsourcing omfatter servere, storage, backup, netværk, load balancer og firewall, der er placeret i både dedikerede miljøer og vores danske private cloud. Du kan endda kombinere med services fra Microsoft Azure, der kan give dig global rækkevidde, når du behøver det.

Skaler op - og ned - efter behov

Ved du præcis, hvilket træk der er på dine it-platforme om 3 måneder? Det kan være umuligt at gennemskue, og det fører til, at du køber overkapacitet, som du måske aldrig får brug for. Men når BI-systemet kræver mere plads, eller webløsningen har brug for at skalere op, er det vigtigt at rykke hurtigt. Det er nemmere når du vælger it-outsourcing af dine platforme.

I vores private cloud kan du undgå at købe overkapacitet, fordi du kan vente med at skalere op, til behovet opstår, og på den måde spare investeringerne. Næsten lige så vigtigt er det, at du kan skalere ned igen, når behovet falder, så du ikke betaler for mere, end du skal bruge. Det øger din fleksibilitet og giver dig adgang til at rykke hurtigere. Og det er en af de store fordele ved at vælge it-outsourcing når du skal vælge effektiv it-drift.

Giv din forretning et gear mere

Outsourcing af dine kritiske applikationer hæver din forretnings oppetid og sænker dine risici.

Få højere stabilitet og lavere risiko

Når du outsourcer driften af dine applikationer, undgår du selv at skulle have et specialiseret beredskab, der kan overvåge og løse fejl på forretningskritiske systemer døgnet rundt.

Det minimerer nedetid i de vigtige applikationer, som er centrale for, at dine medarbejdere kan løse deres opgaver og servicere dine kunder. Det betyder, at du altid er klar til at reagere, når dine kunder kræver det.

Få solide standardapplikationer og bomstærke brancheløsninger

Du kan få adgang til effektiv og efterprøvet drift af almindelige applikationer som for eksempel AD, Exchange, Citrix og databaser, der omgående giver større stabilitet. Fordi vi hele tiden vedligeholder og optimerer applikationerne og samler erfaringer fra alle de kundeløsninger, vi driver, kan vi forebygge nedbrud og de konsekvenser, de kan få for din forretning.

Du kan også tilpasse procedurerne for driften af dine egenudviklede, proprietære applikationer - døgnet rundt. Og med vores best practice i ryggen kan du for eksempel undgå at panik-genskabe en korrupt database og på den måde slippe for det forretningskritiske datatab, der kan følge med.

Problemer er til for at blive løst

Effektivt samspil mellem hardware og applikation er nøglen til stabilitet og høj performance. I samarbejde med dine udviklere eller applikationspartnere kan vi etablere et problem management samarbejde for at forbedre ydelsen i forbindelsen mellem din infrastruktur og applikationen. Det kan være, det giver mening at optimere databasen for, at den kan levere data hurtigere eller at effektivisere netværket, så dine brugere får en mere robust applikation at arbejde I.

Når vi agerer som din forlængede arm, skaber vi værdi ved at tage dialogen direkte med din applikationsudvikler. Vi har infrastruktur-ekspertisen, og vi har opbygget et dybt kendskab til mange 3. parts leverandører og deres applikationer, så vi hurtigt kan skabe resultater.