Certificeringer

Vi er certificerede af både uafhængig it-revision og ISO auditører, så vi kan hjælpe dig leve op til de nødvendige lovkrav
Bliv compliant

  Certificeret, højt sikkerhedsniveau

  Vores information security management system bygger på kontinuerlig monitorering, læring og forbedring, og dokumentationen af, hvad vi gør i de tre processer, er helt central.

  Med oprindeligt udgangspunkt i sikkerhedsniveauet fra den danske DS484, opnåede vi i 2013 den internationale ISO 27001 certificering. Hele virksomheden har med certificeringen et generelt højnet sikkerhedsniveau. Det betyder, at hele virksomhedens sikkerhedsniveau er understøttet af en dedikeret sikkerhedsfunktion og et ledelsessystem. Vi arbejder med konstant kompetenceudvikling og uddannelse i sikkerhed på alle niveauer i organisationen.

  I en del af vores miljø leverer vi et højt niveau i dokumentation, compliance og auditering af alle processer og aktiviteter – hvilket betyder, at vi kan tilbyde fuldt certificerede services og ydelser. Den dokumenterede risikostyring omfatter de leverede services, overvågning og kontrol samt compliance.

  Itadel er ISO 27001 certificeret

  Bo Agerskov Rising

  Security Architect
  Vi tænker altid i skalerbarhed, så vi lynhurtigt kan tilpasse løsningen efter jeres aktiviteter

  Certificeret af Danish Cloud Community

  Itadel er certificeret medlem af Danish Cloud Community (tidligere BFIH - Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark). Det betyder, at uvildige eksperter har gennemgået vores datacentre ud fra kravene i bl.a. ISAE 3402 og at vi har forpligtet os til at leve op til en række kvalitetskrav.

   

  Itadel er medlem af Danish Cloud Community

   

  Certificerede it hosting løsninger

  Certifikatet fra Danish Cloud Community er et kvalitetsmærke, der fortæller at vores it-løsninger er certificeret efter vores datacentre og procedurer er gennemgået af brancheforeningens eksperter. Hostingmærket skal hjælpe med at fortælle hvilke udbydere, der kan dokumentere høj kvalitet i deres it hosting løsninger så det bliver nemmere at vælge en solid og sund leverandør.

   

  Giv din it løsninger en økonomisk rygrad du kan regne med

  Cloud Community-certifikatet fortæller desuden, at vi driver en sund og solid it-outsourcing forretning, som du kan regne med i årene der kommer. Regelsættet, som medlemmer skal leve op til, er baseret på ISO27002-standarden. Processerne bag regelsættet bliver revideret af en autoriseret revisor med speciale i IT, og dækker over seks primære områder inden for it-services og hosting.

  • Sikre ydelser
  • Gennemsigtige aftaler
  • Bidrag til national it-sikkerhed
  • Økonomisk robusthed
  • Forsikringsmæssig dækning
  • Information om kvalitetsmærke på medlemmets hjemmeside

  Læs mere om hvad Hostingmærket betyder på www.cloudcommunity.dk eller hent Itadels certifikat her.