Certificeringer

Vi er certificerede af både uafhængig it-revision og ISO auditors, så vi kan hjælpe dig leve op til de nødvendige lovkrav
Bliv compliant

  Certificeret, højt sikkerhedsniveau

  Vores information security management system bygger på kontinuerlig monitorering, læring og forbedring, og dokumentationen af, hvad vi gør i de tre processer, er helt central.

  Med oprindeligt udgangspunkt i sikkerhedsniveauet fra den danske DS484, opnåede vi i 2013 den internationale ISO 27001 certificering. Hele virksomheden har med certificeringen et generelt højnet sikkerhedsniveau. Det betyder, at hele virksomhedens sikkerhedsniveau er understøttet af en dedikeret sikkerhedsfunktion og et ledelsessystem. Vi arbejder med konstant kompetenceudvikling og uddannelse i sikkerhed på alle niveauer i organisationen.

  I en del af vores miljø leverer vi et højt niveau i dokumentation, compliance og auditering af alle processer og aktiviteter – hvilket betyder, at vi kan tilbyde fuldt certificerede services og ydelser. Den dokumenterede risikostyring omfatter de leverede services, overvågning og kontrol samt compliance.

  DK_IEC_ISO_27001_COLDK_IEC_ISO_27001_COL

   logo
    vmw-cloud-verified-logo-RGB-300dpi