Døren til fremtiden

Vi er den it-servicepartner, der åbner døren til fremtidens it og digitaliseringens mange muligheder. Vi anvender teknologi til at skabe løsninger, der udvikler og understøtter din forretning. Vi holder os på forkant med den teknologiske udvikling, så vi hele tiden kan udvikle nye services, der matcher din forretning og skaber værdi.

Vi vil forstå din forretning

Din forretning er altid i fokus. Derfor bygger vi samarbejdet på nærhed og forretningsforståelse.
Fordi vi er proaktive og et skridt foran, vil du opleve, at vi løbende udfordrer dig. Vi hjælper dig, når du behøver os. Både i hverdagen - og når det brænder på. Vi slipper dig ikke før, problemerne er løst. Fordi vi agerer og reagerer hurtigt og effektivt, sparer vi din virksomhed for tid og penge. Fordi vi drifter din forretningskritiske it, er det vores vigtigste opgave at sørge for driftsstabilitet og optimal sikkerhed.

We make it simple

Det vigtigste for os i Itadel er at levere og drive sikre og solide it-platforme med udgangspunkt i, hvad der er det bedste for din forretning. Uanset om det er fysisk hardware i kælderen eller hyperskalerbare cloud-løsninger.

Vi går op i at gøre livet lettere for os selv og vores kunder. Som Einstein sagde: ”Make everything as simple as possible – but not simpler”. Vi overkomplicerer hverken vores processer eller vores løsninger – og vi går meget op i, at vores løsninger er til at arbejde med for vores kunder, som vi giver ’fri’ til at koncentrere sig om kerneforretningen.

Vores succes

Vores succes er baseret på dygtige, hjælpsomme og handlekraftige medarbejdere, der løbende udvikler skræddersyede løsninger, som understøtter vores kunders it-drift.

Sammen med vores partnere er vi på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok. Resultaterne kommer først, når mennesker med ægte engagement og omtanke bruger teknologien på den rigtige måde.

Derfor er vi agile og handlingsorienterede med fokus på at forstå og imødekomme vores kunders forskellige behov inden for drift af servere og applikationer, på tværs af platforme.

Vision

  • Enabling digital transformation

  • Adding value

  • Shaping tomorrow’s IT today

Mission

  • Helping our customers capitalize on the digitalization by offering simple solutions to complex IT challenges.

  • Minimizing risk, maximizing value, seeking excellence in everything we do.

  • Building strong relationships with customers, partners and employees to meet future opportunities with speed, agility and trust.

Vores historie

2020

Itadel køber en bestemmende andel af det succesfulde Microsoft konsulenthus Cloud Teams. Opkøbet betyder, at Itadel og Cloud Teams sammen kan tilbyde end-to-end løsninger i både public og private clouds.

2019

Itadel etablerer et datterselskab i Tjekkiets hovedstad Prag, for at tilbyde nye internationale ydelser og services.

2018

I maj måned flytter de 250 medarbejdere på Itadel hovedkontoret ud af TDC-bygningerne på Sletvej i Tranbjerg og ind i egne kontorlokaler på Viby Torv i Aarhus. I juni flytter de ca. 50 medarbejdere på Teglholmen ind i eget kontor i Ballerup. I samme periode tiltræder Jess Julin Ibsen som ny administrerende direktør i Itadel.

2017

TDC Hosting bliver i februar solgt til den danske kapitalfond Maj Invest Equity, der officielt overtager ejerskabet 31. marts. I september 2017 skifter TDC Hosting navn til Itadel A/S.

2016

TDC A/S vælger at beholde TDC Hosting efter en strategisk gennemgang, der konkluderer, at TDC Hosting skaber størst værdi som en del af TDC koncernen. TDC Sverige bliver solgt til Tele 2, inkl. den tidligere TDC Hosting forretning.

2015

TDC Hosting bliver officielt sat til salg af TDC A/S i begyndelsen af året. TDC Hosting Sverige fusionerer med TDC Sverige og bliver til TDC IT Solutions. TDC Hosting Sverige overgår til at være ”storkunde” hos TDC Hosting og er ikke længere en del af TDC Hosting.

2014

TDC A/S sælger TDC Finland og TDC Hosting Finland til det finske selskab DNA. TDC Hosting Finland forlader dermed TDC Hosting.

TDC Hosting bliver ISO 27001 certificeret på niveau svarende til DS484 skærpede vilkår for at adressere det offentlige marked.

2012

TDC Hosting flytter fra Oluf Palmes Allé og Hedeager i Aarhus N, til TDC’s domicil på Sletvej i Tranbjerg.

2011

TDC Hosting køber DIR A/S.

2010

TDC Hosting nedlægger TDC Webmore navnet. Nu hedder hele virksomheden TDC Hosting.

2008

TDC Hosting køber UNI2, og kunderne bliver lagt under TDC Webmore.

TDC Hosting overtager aktiviteter fra TDC Nordic, og etablerer TDC Hosting AB og TDC Hosting OY i hhv. Sverige og Finland.

2007

TDC Hosting etablerer sub-brandet TDC Webmore med direkte salg af webhoteller, domæner og e-mail til små virksomheder online.

2004

TDC køber hostingvirksomheden estructure.net og begynder at lægge dele fra TDC Internet sammen med det nyindkøbte. TDC danner et nyt firma, der kommer til at hedde TDC Hosting. TDC Hosting fokuserer på it-drift til mellemstore danske virksomheder og moderselskabet TDC.

Vil du gøre en forskel for vores kunder og for din karriere?

Vi giver vores kunder friheden til at fokusere på deres forretning og deres kunder. Vi tager kompleksiteten ud af forretningskritisk it, og gør det enkelt at få den rigtige kombination af skalerbare platforme og solide services. Vil du hjælpe os med det?