Stærkt partnerskab bliver nu endnu stærkere

30-03-2020

IT-outsourcing virksomheden Itadel og Microsoft konsulenthuset Cloud Teams indgik sidste år et strategisk partnerskab, drevet af den stigende efterspørgsel inden for public cloud services. Samarbejdet har været en stor succes, og de to virksomheder fortsætter nu den fælles vækstrejse i et helstøbt og endnu tættere partnerskab. Sammen går de til markedet med et stærkt end-to-end koncept inden for rådgivning, migrering, drift og support af public cloud miljøer.

 

 

Cloud Teams er på kort tid blevet en ledende spiller inden for rådgivning og adoption af Microsoft Cloud, herunder Azure og Office 365, og Itadel har stor erfaring med design, drift og support af cloud miljøer. Det giver et fælles set-up af kompetencer og services, der både er nærmest unikt i markedet og samtidig matcher kundernes behov utrolig godt.

Jess Julin Ibsen, CEO i Itadel, ser en lang række fordele i samarbejdet:

”Den stigende efterspørgsel inden for public cloud services er drivkraften i vores partnerskab med Cloud Teams. Sammen kan vi tilbyde vores kunder hele paletten af cloud services – altså et end-to-end koncept med services, der opfylder alle kundens behov. Vi rådgiver vores kunder på cloudrejsen og migrerer deres løsninger. Derefter bygger, drifter og supporterer vi løsningerne. Tilsammen har Cloud Teams og Itadel alle de nødvendige specialkompetencer inden for public cloud, så vi kan imødekomme den stigende efterspørgsel i markedet.”

Hos Cloud Teams ser man også de gode perspektiver og synergier i samarbejdet med Itadel. Om partnerskabet siger Anders Bader Søjdis, CEO i Cloud Teams:

”Vi ser rigtig mange synergier i partnerskabet mellem Itadel og Cloud Teams. Vi står stærkt i markedet og kan sammen hjælpe kunderne med lige præcis de løsninger, de er på udkig efter. Det er der ikke ret mange andre leverandører, der kan på samme måde. Sammen dækker vi kunderne fra A-Z på alt inden for rådgivning, implementering samt efterfølgende drift og support af deres cloud og on-premise løsninger.”

Cloud Teams blev stiftet i september 2017 og har i dag ca. 30 konsulenter med mangeårig erfaring fra Microsoft. Kernekompetencerne dækker over cloudrådgivning, implementering af Office 365, Windows 10 og Azure IaaS og PaaS. Som et led i styrkelsen af partnerskabet udvider Itadel sin ejerandel i Cloud Teams, som fremover vil indgå i Itadels koncernstruktur. Itadel A/S ejes af den danske kapitalfond, Maj Invest Equity, der overtog selskabet den 31. marts 2017. Selskabet har oplevet konstant vækst siden grundlæggelsen i 2004. Dengang med 50 medarbejdere og en omsætning på 70 mio. DKK. I dag med 323 dedikerede medarbejdere og en omsætning på knap en halv mia. DKK. Itadel A/S har kontorer i både Aarhus, København og Prag.

 

Kontaktinformation
CEO Jess Julin Ibsen, Itadel A/S, tlf. +45 21 62 72 60, jji@itadel.dk – www.itadel.dk
CEO Anders Bader Søjdis, Cloud Teams, tlf. +45 30 49 91 65, abs@cloudteams.dk - www.cloudteams.dk