Cloud Teams løfter BPW FINANS i skyen

20-04-2020

 

Pressemeddelelse

BPW FINANS (BESKO) har netop igangsat en større modernisering af sin it-infrastruktur. Det har betydet, at selskabet nu tager skridtet fuldt ud og flytter sine it-løsninger til Microsoft Azure. BPW Finans har valgt konsulenthuset Cloud Teams til at løfte opgaven.  

”Vi har i valget af Cloud Teams lagt vægt på at finde en leverandør og samarbejdspartner, der kan give os nødvendig og værdifuld rådgivning og sparring omkring, hvordan vi får vores it-miljø skruet rigtigt sammen i skyen. Cloud Teams har kompetencerne og kapaciteten til at indfri vores forventninger” siger Brian Iversen, IT Chef i BPW Finans.

”BPW Finans befinder sig der, hvor mange danske virksomheder er i dag – med blikket rettet mod skyen. Det er helt afgørende at komme rigtigt fra start og træffe de kloge valg, så man undgår faldgruberne og høster gevinsterne. Det er der, vi i Cloud Teams er stærke – vi har de kompetencer og den erfaring, som f.eks. BPW FINANS har været på udkig efter,” siger Anders Bader Søjdis, CEO i Cloud Teams, og fortsætter:

”Vi kan hjælpe BPW FINANS igennem alle faserne. Lige fra den tidlige rådgivning og videre til migrering og implementering. Derudover er det en stor fordel, at vores tætte partnerskab med Itadel betyder, at de efterfølgende kan varetage drift, overvågning og support af løsningerne.”

Cloud Teams er på kort tid blevet en ledende spiller inden for rådgivning og adoption af Microsoft Cloud, herunder Azure og Office 365, og Itadel har stor erfaring med design, drift og support af cloud miljøer. Det giver et fælles set-up af kompetencer og services, der er næsten unikt i markedet og samtidig matcher efterspørgslen hos de danske virksomheder.

Om aftalen
Aftalen indeholder en lang række services fra både Cloud Teams og Itadel, bl.a.

- Rådgivning, assessment og design
- Licenshåndtering på Microsoft
- Transition og migrering til Azure
- Public Cloud Services: Monitoring, Backup, Patch Management, 24/7 Support
- FinOps
- End User Support
- Microsoft Sikkerheds- og Compliance projekt

 

BPW Tyskland (Bergische Achsen Wiehl) ejer BPW Finans DK som ejer/servicerer BPW selskaberne Ermax A/S, HBN-Teknik A/S, Besko A/S og Besko GmbH. Bergische Achsen Wiehl Kommanditgesellschaft er Europas førende fabrikant af aksler til påhængskøretøjer. BPW er en virksomhed, der står for høj kvalitet og innovation.

Læs mere på BPW Group website www.wethinktransport.com

 

Om Cloud Teams
Cloud Teams blev stiftet i september 2017 og har i dag ca. 30 konsulenter med mangeårig erfaring fra Microsoft. Kernekompetencerne dækker over cloudrådgivning, implementering af Office 365, Windows 10 og Azure IaaS og PaaS.

Om Itadel
It-outsourcing virksomheden Itadel A/S ejes af den danske kapitalfond, Maj Invest Equity, der overtog selskabet den 31. marts 2017. Selskabet har oplevet konstant vækst siden grundlæggelsen i 2004. Dengang med 50 medarbejdere og en omsætning på 70 mio. DKK. I dag med 323 dedikerede medarbejdere og en omsætning på knap en halv mia. DKK. Itadel A/S har kontorer i både Aarhus, København og Prag.

Om partnerskabet – Cloud Teams og Itadel
Som et led i styrkelsen af partnerskabet mellem de to selskaber udvidede Itadel i marts 2020 sin ejerandel i Cloud Teams, som fremover vil indgå i Itadels koncernstruktur. Sammen går de til markedet med et stærkt end-to-end koncept inden for rådgivning, migrering, drift og support af public cloud miljøer.

Kontaktinformation
CEO Anders Bader Søjdis, Cloud Teams, tlf. +45 30 49 91 65, abs@cloudteams.dk - www.cloudteams.dk

Cloudteams-by-Itadel-black - new