Cloud Desktop løfter brugernes it-oplevelse

Med Cloud Desktop as a Service løfter du både brugernes oplevelse og virksomhedens sikkerhed - og så er der ovenikøbet penge at spare.

Brugernes it kommer fra skyen

Med Cloud Desktop as a Service bliver brugernes Windows-skrivebord, og alle de apps og programmer de bruger, leveret fra en cloudløsning.

Det betyder for det første, at det stort er set ligegyldigt, hvilken computer, du giver dine brugere. De får altid adgang til de filer og apps, de skal bruge for at passe deres arbejde - uanset hvor de gør det bedst.

Men det betyder også, at du får større kontrol med, hvem der har adgang til hvad - og hvor filer og data bliver gemt.

Kraftig 3D performance på alle enheder

Begynd et nyt 3D projekt på en laptop, juster tegningen på en iPad og giv feedback via smartphonen. Alt sammen uden at flytte, kopiere eller sende filer frem og tilbage.

Udvid Cloud Desktop med stærk 3D ydelse, og give alle dine specialisters enheder muskler nok til at modellere og tegne - uanset hvor i verden de er.

Lad os tage ansvaret for driften af Cloud Desktop
Når du vælger Cloud Desktop as a Service tager vi ansvaret for at bygge, drive og optimere platformen til alle brugere.

Vi kan levere løsningen fra præcis den cloud-platform, der passer bedst, og tage ansvaret helt fra den daglige drift, til telefonsupporten af brugerne. Det er op til dig.

DlaPiper
ISS
Flugger
Capital Four
OpenNet
Hedeselskabet

Har du valgt den rigtige cloud?

Og kan du overhovedet nøjes med enten Azure, AWS eller Google? Få gode råd til, hvilken global cloud, der bedst kan flytte og støtte forretningen i e-bogen: Sådan vælger du den rigtige cloud.

Sikre data og solid compliance

Når brugernes data er samlet i Cloud Desktop, får du langt større kontrol over dataflowet og kan være sikker på, at der bliver taget backup af alting.

Den centraliserede administration betyder også, at det bliver nemmere at styre, hvem der får adgang til hvad. Og med vores ISO 27001 certificerede drift får du sikkerhed for, at krav til compliance og procedurer bliver mødt.

Lad brugere få mere fra hånden

Slip for kø til it-supporten og langsom troubleshooting på tilfældig hardware, der spænder ben for produktiviteten.

Cloud Desktop leverer en ny arbejdsplads til en bruger på få minutter. Giv specialisterne de 3D værktøjer og den fleksibilitet, de behøver, så de kan bruge mere tid på at designe kundeløsninger - og mindre tid på at slås med IT.

Cloud Desktop forbedrer ROI markant

Vi leverer Cloud Desktop fra skyen, så du ikke behøver drive og vedligeholde lokale servere.

Og du slipper for at give jeres brugere dyr, specialiseret hardware, som både er svært at supportere og dyrt at erstatte. For ydelsen kommer fra cloudløsningen og kan leveres til stort set alle devices.

Alt sammen betyder, at du kan sænke TCO pr bruger, samtidig med hastigheden på it-leverancerne stiger og behovet for support falder.

Itadel_Icon_CloudServices_RGB_Blue

Bliv mere produktiv

Levér den samme gode brugeroplevelse til alle brugere, på alle devices, til alle tider.

Giv brugerne præcis den ydelse og de apps de behøver - hverken mere eller mindre. Og juster løsningen efter behov for at hjælpe brugerne med at få mere fra hånden.

Itadel_Icon_CloudServices_RGB_Blue

Få kontrol over jeres data

Centraliser alle data ét sted, så ingen gemmer filer på skrivebordet eller mister data.

Centrale data gør det simpelt og effektivt at tage backup og forsvare forretningens fortsættelse.

Kontroller adgangen på tværs af enheder for at sikre både compliance og administration.

Itadel_Icon_CloudServices_RGB_Blue

Ryk hurtigere og meget billigere

Sæt fart på brugerne ved at levere nye arbejdspladser på få minutter. Og tilbyd overlegen performance i de tilfælde, hvor det skaber værdi.

Sæt pengene i banken frem for at sætte dem i særlig hardware, dyre datacentre og supportberedskab.

Se fordelene ved at give os applikationsansvaret

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning.

24/7 it-drift i alle clouds
Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer
Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer
Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.