Cloud Desktop løfter brugernes it-oplevelse

Det er svært at holde styr på indkøb, opdateringer og reparationer af masser af forskellige computere til jeres brugere.

Og brugerne gemmer deres filer på skrivebordet og kompromitterer sikkerheden, når den bærbare bliver glemt i lufthavnen.

Med Cloud Desktop as a Service løfter I både brugernes oplevelse og virksomhedens sikkerhed - og så er der ovenikøbet penge at spare.

Hent datablad som pdf

Brugernes it kommer fra skyen

Med Cloud Desktop as a Service bliver brugernes Windows-skrivebord, og alle de apps og programmer de bruger, leveret fra en cloudløsning. 

Det betyder for det første, at det er stort set lige meget hvilken computer, I giver jeres brugere. De får altid adgang til de filer og apps de skal bruge for at passe deres arbejde - uanset hvor de gør det bedst.

Men det betyder også, at I får større kontrol med hvem der har adgang til hvad - og hvor filer og data bliver gemt.

VIL DU HØRE MERE?

Kraftig 3D performance på alle enheder

Begynd et nyt 3D projekt på en laptop, juster tegningen på en iPad og giv feedback via smartphonen. Alt sammen uden at flytte, kopiere eller sende filer frem og tilbage.

Udvid Cloud Desktop med stærk 3D ydelse, og give alle dine specialisters enheder musklernok  til at modellere og tegne - uanset hvor i verden de er.

Lad os tage ansvaret for driften af Cloud Desktop

Når I vælger Cloud Desktop as a Service tager vi ansvaret for at bygge, drive og optimere platformen til alle jeres brugere.

Vi kan levere løsningen fra præcis den cloud-platform, der passer jer, og tage ansvaret helt fra den daglige drift, til telefonsupporten af jeres brugere. Det er op til jer. 

 

Få sikre data og solid compliance

Når brugernes data er samlet i Cloud Desktop får I langt større kontrol over dataflowet og kan være sikre på, at der bliver taget backup af alting.

Den centraliserede administration betyder også, at det bliver nemmere at styre hvem der får adgang til hvad. Og med vores ISO 27001 certificerede drift får I sikkerhed for, at krav til compliance og procedurer bliver mødt.

Hjælp brugerne til at få meget mere fra hånden

Slip for kø til it-supporten og langsom troubleshooting på tilfældig hardware, der spænder ben for produktiviteten.

Cloud Desktop leverer en ny arbejdsplads til en bruger på få minutter.

Giv specialisterne de 3D værktøjer og den fleksibilitet de behøver, så de kan bruge mere tid på at designe kundeløsninger - og mindre tid på at slås med IT.

Cloud Desktop forbedrer ROI markant

Vi leverer Cloud Desktop fra skyen, så I ikke behøver drive og vedligeholde lokale servere.

Og I slipper for at give jeres brugere dyr, specialiseret hardware, som både er svært at supportere og dyrt at erstatte. For ydelsen kommer fra cloudløsningen, og kan leveres til stort set alle devices.

Alt sammen betyder, at I kan sænke TCO pr bruger, samtidig med hastigheden på it-leverancerne stiger og behovet for support falder.

3D Cloud Desktop: Hent datablad

Giv tekniske tegnere, ingeniører og andre specialister al den grafiske ydelse de skal bruge, uden at de skal slås med en kompleks og dyr stationær arbejdsstation.

Hent datablad: 3D Cloud Desktop

Skal vi tale om Cloud Desktop as a Service?

Claus Isaksen

Salgschef

Sænk omkostningerne. Hæv datasikkerheden

Cloud Desktop fjerner behovet for dyr, specialiseret hardware, øger sikkerheden og moderniserer administration for at sænke omkostningerne og TCO pr ansat.

Bliv mere produktiv

Levér den samme gode brugeroplevelse til alle brugere, på alle devices, til alle tider.

Giv brugerne præcis den ydelse og de apps de behøver - hverken mere eller mindre. Og juster løsningen efter behov for at hjælpe brugerne med at få mere fra hånden.

Få kontrol over jeres data

Centraliser alle data ét sted, så ingen gemmer filer på skrivebordet eller mister data.

Centrale data gør det simpelt og effektivt at tage backup og forsvare forretningens fortsættelse.

Kontroller adgangen på tværs af enheder for at sikre både compliance og administration.

Ryk hurtigere og meget billigere

Sæt fart på brugerne ved at levere nye arbejdspladser på få minutter. Og tilbyd overlegen performance i de tilfælde, hvor det skaber værdi.

Sæt pengene i banken frem for at sætte dem i særlig hardware, dyre datacentre og supportberedskab.