Skyd genvej til Danmarks skarpeste it-hjerner

Hos Itadel har du mulighed for at få hjælp fra ikke færre end 200 it-konsulenter? Vi har specialister inden for en lang række områder, og de kan hjælpe dig med at løse dine it-udfordringer - nu og her. 

Konsulentprofiler

Hos os er det muligt at få adgang til lige præcis den konsulentprofil, du står og har behov for.

Vi har konsulenter, der er rene specialister – de har tung og dyb viden inden for fx databaser, applikationsservere, terminalservere og klienter. Derudover har vi konsulenter med tværgående erfaring og kompetencer, der kan kombinere og fortolke den viden, der kommer fra specialisterne i hvert område. De kan analysere og kommunikere på tværs af specialisterne og håndtere selv meget komplekse problemstillinger.

Altid opdateret viden

Partnerskaber med vigtige leverandører sikrer vores konsulenter optimal adgang til viden. Microsoft og VMware er vores hovedpartnere. Det betyder, at vores konsulenter altid har de seneste certificeringer og opdateret viden, som du kan drage nytte af.

Sparring på arkitekturen

Vores konsulenter kan rådgive dig om arkitektur og tekniske features.

Vi afvejer alle alternativer pga. vores brede tekniske forståelse og fokus på driftsstabilitet. Det betyder, at du ender med den bedst tænkelige løsning, der også er fremtidssikret for din forretning.

Vi kan også hjælpe dig med at optimere jeres testmiljøer. Det kan være rådgivning om Segregation of Duties, der vil give dig optimal sikkerhed ved forretningskritiske changes. Træk på vores viden og kompetencer, så du kommer rigtigt i gang.

Sikring af data

Vi har stor erfaring i at sikre, at data ikke går tabt ved disaster recovery, og vi ved, hvordan et forretningskritisk datatab kan minimeres.

Når der er tale om fjendtlige angreb, der kan true din virksomheds data, ved vi, hvordan angrebet skal håndteres – og vi vil også kunne rådgive dig omkring, hvordan angreb forebygges.

Troubleshooting

Troubleshooting er en svær disciplin. I forbindelse med troubleshooting, hvor root-cause ligger i applikationen, trækkes vi ofte ind som konsulenter.

Her kan vi sikre en korrekt og effektiv vidensoverdragelse. I tæt samarbejde med applikationsudvikleren kan vi hjælpe med at identificere problemet.

DlaPiper
ISS
Flugger
Capital Four
OpenNet
Hedeselskabet
Itadel_Icon_KundenCentrum_RGB_Blue

Microsoft

Hele Microsofts palette af infrastruktur komponenter beherskes af Itadels konsulenter. Du kan få hjælp med opgaver inden for AD, Exchange, Sharepoint, fil/print osv.

Itadel_Icon_KontaktWeb_RGB_Blue

Office 365

Rigtig mange af vores kunder er kommet i gang med Microsoft Office 365, og vi hjælper også gerne dig med migreringen. Vi tilbyder workshops og undervisning i de services, der indgår i Office 365. På vores workshops får du viden om antivirus/antispam, håndtering af compliance krav, plads/mailarkiv, hjemmearbejdsplads, online møder, Office 365 planer/licensiering.

new_cloudicon

Public Cloud

Vores konsulentydelser inden for Public Cloud tager udgangspunkt i assessments og workshops, hvor vi skaber et overblik over og evaluerer din eksisterende infrastruktur for at kortlægge, hvor det giver mest værdi at flytte løsninger til Public Cloud. Vi hjælper dig med at få den ydelse, du skal bruge, den pris du vil betale, og den sikkerhed din forretning forlanger.

Itadel_Icon_Digitalisering_RGB_Blue

Client Management

Behøver du hjælp med virksomhedens pc-enheder og virtuelle dekstops? Vi kan installere, opdatere og vedligeholde jeres maskiner. I Itadel har vi stor erfaring med SCCM og Intunes og udfører alle opgaver efter best practice. Det giver din virksomhed fundamentet for et modent og sundt pc-landskab.

Itadel_Icon_It-sikkerhed_RGB_Blue

IT Security

Vi kan tilbyde workshops i it-sikkerhed med udgangspunkt i problemstillinger og krav i din virksomhed. Dine egne medarbejdere kan være en stor sikkerhedstrussel, så lad os komme ud og holde Security Awareness kurser. Vi kan også tilbyde ISO 27001 og ISO 9001 modenhedsmålinger af din virksomhed.

Itadel_Icon_Vaerdi_RGB_Blue

Databaser

MS SQL, MySQL, Progress SQL, MongoDB, Oracle - vi kan det hele. Vi administrerer og optimerer fx over 500 SQL databaser.
I Itadel har vi udviklet vores helt eget unikke optimeringsværktøj - Itana - som du kan få gavn af, når dine databaser skal optimeres.

Itadel_Icon_HybridCloud_RGB_Blue

VMware

Hele vores Private Cloud er opbygget af VMware, og vores konsulenter stiller gerne den viden til rådighed. Du kan få anbefalinger og rapporter om right sizing og optimering. Vi er certificeret VMware Premier Cloud Provider - VMwares højeste partnerudmærkelse. Certificeringen anerkender vores avancerede kompetencer inden for virtualiseret infrastruktur.

Itadel_Icon_NyhedNewsblog_RGB_Blue

Citrix

I Itadel har vi stor erfaring med Citrix, idet rigtig mange af vores kunder kommer ind på deres infrastruktur via Citrix. Vi har erfaring med både XenApp, XenDesktop og Netscaler. Citrix miljøer er ofte komplekse. Fejlfinding og performance tuning er noget vi mestrer i dagligdagen. Vi sikrer, at dine medarbejdere rundt om i verden kan tilgå jeres forretningsapplikationer.

Itadel_Icon_CloudServices_RGB_Blue-1

Linux

Vi har en af branchens absolut største vidensdatabaser inden for Linux området. Vi rådgiver om og driver Linux miljøer, lige fra OS til open source-databaser og web services. Vi kan rådgive om og drive change og release management processer for applikationsudviklingspartnere.

Har I valgt den rigtige cloud?

Og kan I overhovedet nøjes med enten Azure, AWS eller Google? Få gode råd til hvilken global cloud, der bedst kan flytte og støtte jeres forretning i e-bogen: Sådan vælger du den rigtige cloud.