Database Performance

Databaser er ofte nerven i en applikationsstruktur og samtidig en essentiel del i den gode og stabile brugeroplevelse. Typisk vil der være flere parter og leverandører sammen om at levere en total ydelse. Det betyder, at det kan være svært at gennemskue, hvor man skal sætte ind, hvis der opstår problemer. 


Med vores Ithana Database Performance Tools sørger vi for, at I lynhurtigt får et overblik. I bliver i stand til at træffe beslutninger på det rigtige grundlag og reagere hurtigt og effektivt. Det vil endda blive muligt at forudse problemerne, inden de opstår.

Datadrevne beslutninger

Hvem vil ikke gerne slippe for brandslukning og opslidende war-rooms - og i stedet være i kontrol og træffe datadrevne beslutninger?

Det giver langt mere værdi at komme direkte i gang med at optimere på applikationsafviklingen - og med vores Ithana Database Performance Tools bliver det muligt. I får transparens og fakta på hånden på områder, hvor det normalt er svært at få indsigt.

 

Løsningen kan tilpasses jeres behov

Der kan skaleres henad vejen, så I måske blot starter med et relativt simpelt dashboard. Efterhånden kan I bygge flere avancerede udvidelser på.

I kan også vælge helt at overlade driften af SQL serverne til os. Vi kan overtage den daglige drift og vedligholdelse af jeres SQL-servere, dvs. overvågning, backup, restore, fejlsøgning og fejlretning. Når det er nødvendigt, samarbejder vi med jeres leverandører, fx ERP-leverandør eller webudvikler. 

Niveauet for rapportering kan også justeres, så det matcher jeres behov og ønsker.   

Fast pris

Vi tager altid afsæt i, at jeres platforms- og databasedrift skal være så afbalanceret, optimeret og sikker som overhovedet muligt. Vi holder fokus på, at de daglige rutiner fungerer optimalt samtidig med at driftsnedbrud minimeres. I køber jer altså til tryghed og forudsigelighed til en kendt, fast pris pr. måned - medmindre I har valgt et enkeltstående Database Health Check. 

Database Health Check

Hvis I har behov for at forstå tilbagevendende eller sporadiske hændelser og finde ud af, hvordan I mitigerer problemet, kan et Database Health Check være en god idé. Med et Database Health Check får I en konkret og dybdegående opsamling af data fra en database-instans efter eget valg.

Efter dataopsamlingen foretager vi en grundig dataanalyse og kortlægger flaskehalse og mulige udfordringer. Analysen danner herefter grundlag for vores anbefalinger og prioriterede handlingsplan. 

Løbende performance monitorering

Efter et health check kan I vælge at fortsætte med servicen og dermed gå over til løbende monitorering af jeres databaser. Det skaber en unik mulighed for hele tiden at optimere og proaktivt holde udfordringer i skak. I kan altså finde root causes og undgå warrooms, når applikationer fejler eller performer dårligt. 

Få et dashboard

Få et dashboard, hvor I kan se jeres SQL servere og deres driftsstatus. Det er muligt at få avancerede dashboards, hvor I kan se flaskehalse helt ned på query niveau. Kontakt os her, så I også kan få et dasbboard.