Database Performance

Med vores Ithana Database Performance Tools sørger vi for, at I lynhurtigt får et overblik over performance og forbedringer til de databaser, der driver jeres essentielle applikationer.

I bliver i stand til at træffe beslutninger på det rigtige grundlag og reagere hurtigt og effektivt. Det vil endda blive muligt at forudse problemerne, inden de opstår.

Træf datadrevne beslutninger

Hvem vil ikke gerne slippe for brandslukning og opslidende war-rooms - og i stedet være i kontrol og træffe datadrevne beslutninger?

Det giver langt mere værdi at komme direkte i gang med at optimere på applikationsafviklingen - og med vores Ithana Database Performance Tools bliver det muligt. I får transparens og fakta på hånden på områder, hvor det normalt er svært at få indsigt.

Der kan skaleres henad vejen, så I måske blot starter med et relativt simpelt dashboard. Efterhånden kan I bygge flere avancerede udvidelser på.

Informationer du kan reagere på

Databaser er ofte nerven i en applikationsstruktur og samtidig en essentiel del i den gode og stabile brugeroplevelse. Typisk vil der være flere parter og leverandører sammen om at levere en total ydelse. Det betyder, at det kan være svært at gennemskue, hvor man skal sætte ind, hvis der opstår problemer.

I kan også vælge helt at overlade driften af SQL serverne til os. Vi kan overtage den daglige drift og vedligholdelse af jeres SQL-servere, dvs. overvågning, backup, restore, fejlsøgning og fejlretning. Når det er nødvendigt, samarbejder vi med jeres leverandører, fx ERP-leverandør eller webudvikler.

Niveauet for rapportering kan også justeres, så det matcher jeres behov og ønsker.

DlaPiper
ISS
Flugger
Capital Four
OpenNet
Hedeselskabet

Har I valgt den rigtige cloud?

Og kan I overhovedet nøjes med enten Azure, AWS eller Google? Få gode råd til hvilken global cloud, der bedst kan flytte og støtte jeres forretning i e-bogen: Sådan vælger du den rigtige cloud.

Fast pris

Vi tager altid afsæt i, at jeres platforms- og databasedrift skal være så afbalanceret, optimeret og sikker som overhovedet muligt. Vi holder fokus på, at de daglige rutiner fungerer optimalt samtidig med at driftsnedbrud minimeres.

I køber jer altså til tryghed og forudsigelighed til en kendt, fast pris pr. måned - medmindre I har valgt et enkeltstående Database Health Check.

Database Health Check

Hvis I har behov for at forstå tilbagevendende eller sporadiske hændelser og finde ud af, hvordan I mitigerer problemet, kan et Database Health Check være en god idé. Med et Database Health Check får I en konkret og dybdegående opsamling af data fra en database-instans efter eget valg.

Efter dataopsamlingen foretager vi en grundig dataanalyse og kortlægger flaskehalse og mulige udfordringer. Analysen danner herefter grundlag for vores anbefalinger og prioriterede handlingsplan.

Løbende performance monitorering

Efter et health check kan I vælge at fortsætte med servicen og dermed gå over til løbende monitorering af jeres databaser. Det skaber en unik mulighed for hele tiden at optimere og proaktivt holde udfordringer i skak. I kan altså finde root causes og undgå warrooms, når applikationer fejler eller performer dårligt.

Se fordelene ved at give os applikationsansvaret

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning.

24/7 it-drift i alle clouds
Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer
Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer
Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.

Itadel_TVC_CFO_SUBS_18_30s_55129_BlackBar