Kubernetes as a Service

Orkestrering af containere kan lynhurtigt blive en svær og tidskrævende opgave efterhånden som jeres applikationer løsriver sig mere og mere fra den underliggende infrastruktur og stiller nye krav til skalerbarhed og agilitet. Vil I allerhelst kunne slippe applikationen, når I er færdige med at kode? Mere DevOps og mere frihed til udviklerne? Samtidig med at I slipper for de klassiske driftsopgaver? Der kan vi hjælpe jer.

Docker Containere går hånd i hånd med Kubernetes. Vi kan konfigurere, overvåge og vedligeholde begge dele på én dedikeret platform til container applikationer og microservices. 

 

Managed Kubernetes

Kubernetes as a Service (KaaS) er kort fortalt 'Managed Kubernetes' - vi varetager nemlig drift af platformen og sikrer patch, monitorering, backup og sikkerhed, så du kan sætte fokus på DevOps. Du tager dig altså af dine applikationer og sikrer, at de bliver udgivet. Og vi sørger for alt det andet.

Kubernetes komponenter

Kubernetes as a Service (KaaS) fra Itadel  omfatter opsætning, drift og vedligehold samtidig med, at konfigurationen af Kubernetes komponenter matcher dine behov for applikationsafviklinger. Vi sørger konkret for patch, monitorering, back-up og sikkerhed af de komponenter, der bindes på platformen.   

Standup-møder

Som en del vores service tilbyder vi regelmæssige standup møder, hvor jeres udviklere og DevOps folk sammen med vores DevOps team sikrer, at vi drifter infrastruktur og platform så agilt som muligt. På møderne kan vi dele erfaringer og mitigere problemer, inden de opstår, og generelt optimere proaktivt.

Samarbejde bliver til partnerskab

Da vi ser samarbejdet som et partnerskab, tilbyder vi, at relevante medlemmer fra vores management team løbende deltager i møder hos jer. På den måde kan vi sammen planlægge udviklingsrutiner og sikre, at platformen bliver udbygget sammen med applikationerne. Udvidelserne bliver planlagt i fællesskab og forberedt strategisk.  

Kubernetes Storage

Persistering af storage i Kubernetes kan foregå på flere måder. Vi sikrer, at der allokeres de rette mængder data i storage claims, og at de udvides og driftes efter behov. Vores erfarne storage specialister løser opgaven, og de sørger for korrekt kapacitet og justerer løbende efter aftale. 

DevOps kontrol

I kan sikkert og enkelt integrere jeres foretrukne CI / CD (kontinuerlig integration / kontinuerlig levering) værktøj med jeres Kubernetes løsninger hos os. Og det er uanset, om det er Gitlab, Jenkins eller Azure DevOps. Der er ingen begrænsninger. 

Supplerende services

I kan tilkøbe en lang række supplerende services til brug i applikationen. Det kan fx være i de tilfælde, hvor I ønsker drift af databaser, forbindelser til persistering af data på servere, DNS services mv. 

Hvordan kommer du videre?

Mere Dev og mindre Ops? Vil du høre om, hvorfor du skal lade it-driftseksperterne hos Itadel ta' sig af jeres Docker og Kubernetes? 

Anders Dyngbo

Partner Manager