Kubernetes as a Service

Docker-Containere går hånd i hånd med Kubernetes. Vi kan konfigurere, overvåge og vedligeholde begge dele på én dedikeret platform til container applikationer og microservices.

Sæt dine containere i system

Orkestrering af containere kan lynhurtigt blive en svær og tidskrævende opgave, efterhånden som dine applikationer løsriver sig mere og mere fra den underliggende infrastruktur og stiller nye krav til skalerbarhed og agilitet.

Vil du allerhelst kunne slippe applikationen, når du er færdig med at kode? Er du interesseret i at få DevOps, mere frihed til udviklerne og samtidig slippe for de klassiske driftsopgaver? Der kan vi hjælpe.

standard-applikationer-6
standard-applikationer
standard-applikationer-3
standard-applikationer-5

Managed Kubernetes platform

Kubernetes as a Service (KaaS) er kort fortalt 'Managed Kubernetes' - vi varetager nemlig drift af platformen og sikrer patch, monitorering, backup og sikkerhed, så du kan sætte fokus på DevOps.

Du tager dig altså af dine applikationer og sikrer, at de bliver udgivet. Og vi sørger for alt det andet.

 

Kubernetes as a Service (KaaS) fra Itadel omfatter opsætning, drift og vedligehold samtidig med, at konfigurationen af Kubernetes komponenter matcher dine behov for applikationsafviklinger. Vi sørger konkret for patch, monitorering, back-up og sikkerhed af de komponenter, der bindes på platformen.

Standup-møder
Som en del vores service tilbyder vi regelmæssige standup møder, hvor dine udviklere og DevOps folk sammen med vores DevOps team sikrer, at vi drifter infrastruktur og platform så agilt som muligt. På møderne kan vi dele erfaringer og mitigere problemer, inden de opstår, og generelt optimere proaktivt.

DlaPiper
ISS
Flugger
Capital Four
OpenNet
Hedeselskabet

Samarbejde bliver til partnerskab

Vi tilbyder, at relevante medlemmer fra vores management team løbende deltager i møder hos jer. På den måde kan vi sammen planlægge udviklingsrutiner og sikre, at platformen bliver udbygget sammen med applikationerne. Udvidelserne bliver planlagt i fællesskab og forberedt strategisk.  

Kubernetes Storage

Persistering af storage i Kubernetes kan foregå på flere måder. Vi sikrer, at der allokeres de rette mængder data i storage claims, og at de udvides og driftes efter behov. Vores erfarne storage specialister løser opgaven, og de sørger for korrekt kapacitet og justerer løbende efter aftale. 

DevOps kontrol

Du kan sikkert og enkelt integrere dine foretrukne CI / CD (kontinuerlig integration / kontinuerlig levering) værktøj med dine Kubernetes løsninger hos os. Og det er uanset, om det er Gitlab, Jenkins eller Azure DevOps. Der er ingen begrænsninger. 

Supplerende services

I kan tilkøbe en lang række supplerende services til brug i applikationen. Det kan fx være i de tilfælde, hvor I ønsker drift af databaser, forbindelser til persistering af data på servere, DNS services mv. 

Se fordelene ved at give os applikationsansvaret

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning.

24/7 it-drift i alle clouds
Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer
Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer
Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.

Har du valgt den rigtige cloud?

Og kan du overhovedet nøjes med enten Azure, AWS eller Google? Få gode råd til hvilken global cloud, der bedst kan flytte og støtte din forretning i e-bogen: Sådan vælger du den rigtige cloud.