Skyd genvej til alle Microsoft 365 fordelene

Har I de rigtige Office 365 licenser, eller betaler I for meget? Får jeres brugere nok ud af de digitale muligheder? Hvem hjælper jer med support? Og Backup? Og single sign-on?

Vi kan hjælpe jer hele vejen fra det rigtige design af jeres 365-løsning, til sikring af jeres data og support af brugerne.

Hent pdf: Office 365 workshop

Start den digitale transformation med Microsoft 365

Microsoft 365 samler Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security i én løsning.

Microsoft 365 er en samlet og intelligent løsning, der styrker samarbejde på tværs, tilskynder til kreativitet og øger sikkerheden for jeres ansatte.

Samtidig øger Microsoft 365 fleksibiliteten og sænker  omkostningerne, ved at gøre teknologien nemmere at tage i brug og administrere.

Giv jeres ansatte adgang til moderne værktøjer, der er drevet af kunstig intelligens, som styrker sikkerheden og beskytter  virksomhedens data - uden at spænde ben for produktiviteten.

Book et Microsoft 365 møde

Beskyt jeres data og brugere med Microsoft 365

Slås I med at leve op til GDPR, eller regler og krav fra partnere og leverandører? Microsoft Office 356 har indbygget beskyttelse af personlige oplysninger, og udvider mulighederne for brugerdefineret kontrol med data.

Office 365 har over 1000 sikkerheds- og fortrolighedskontroller og flere end 25 centrale overholdelsescertificeringer.

Derfor giver Microsoft 365 større kontrol med hvordan medarbejderne bruger virksomhedens data på alle enheder. I får nemmere ved at kontrollere hvilke filer, der bliver kopieret og hvor virksomhedens oplysninger bliver gemt.

Samtidig styrer I centralt hvem, der har adgang til jeres firmaoplysninger. Det sker gennem sikkerhedsgrupper og tilladelser, der kan tilpasses på tværs af forskellige Microsoft-tjenester.

Office 365 sætter fart på jeres digitale samarbejde

Microsoft 365 gør det mere effektivt for jeres medarbejdere at samarbejde. Få nem adgang til at dele og redigere dokumenter online, og adgang til kalendere og email - også offline. Og så kan I arbejde på præcis de enheder, der passer jer.

Med ganske få klik kan jeres medarbejdere starte et videomøde, som også kunder, partnere og leverandører kan deltage i. I kan samarbejde om dokumenter, præsentationer eller regneark under mødet. Afstemninger og chats fremmer teamwork, og gør det nemmere at få mere fra hånden.

Det er hurtigt at oprette samarbejdsgrupper i Microsoft Teams, hvor I kan dele og gemme relevante dokumenter og information.

Få det maksimale ud af Microsoft 365

Det er ikke lige meget hvordan I integrerer Microsoft 365 med de løsninger I allerede har. hvilke licenser I vælger at investere i, eller hvordan I forholder jer til backup af jeres vigtige data.

Vi kan hjælpe med at lave det rigtige Microsoft 365 design, så I får både de nødvendige applikationer, adgang til de vigtigste funktioner, og en løsning, der kan løfte og optimere de helt centrale arbejdsgange i jeres virksomhed.

 

  • Design af jeres løsning, single sign-on og implementering af backup og recovery-planer, så jeres cloud-data altid er i sikre hænder
  • Nem adgang til de rigtige licenser. Samlet afregning, der er nem at allokere til det rigtige kostcenter
  • Vi kan supportere jeres brugere, så I får det maksimale ud af værktøjerne og mulighederne i Microsoft 365

Få rådgivning om Cloud

Skal vi snakke om Microsoft 365?

Lad os hjælpe jer med at fremtidssikre og optimere samarbejdet og digitaliseringen af jeres forretning gennem Microsoft 365. Kom i kontrol med it-sikkerheden, og få stabil adgang til de digitale værktøjer, der kan transformere jeres virksomhed.