Skyd genvej til alle Microsoft 365 fordelene

Har du de rigtige Office 365 licenser, eller betaler du for meget? Får dine brugere nok ud af de digitale muligheder? Hvem hjælper dig med support? Og backup? Og single sign-on?

Vi kan hjælpe dig hele vejen fra det rigtige design af din 365-løsning, til sikring af dine data og support af brugerne.

Start den digitale transformation med Microsoft 365

Microsoft 365 samler Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security i én løsning.

Microsoft 365 er en samlet og intelligent løsning, der styrker samarbejde på tværs, tilskynder til kreativitet og øger sikkerheden for dine ansatte.

Samtidig øger Microsoft 365 fleksibiliteten og sænker omkostningerne, ved at gøre teknologien nemmere at tage i brug og administrere.

Giv dine ansatte adgang til moderne værktøjer, der er drevet af kunstig intelligens, som styrker sikkerheden og beskytter  virksomhedens data - uden at spænde ben for produktiviteten.

Illustration_end-user-support
outlook
teams
onedrive
powerpointp
word
excel
onenote

Har du valgt den rigtige cloud?

Og kan du overhovedet nøjes med enten Azure, AWS eller Google? Få gode råd til hvilken cloud, der bedst kan flytte og støtte din forretning i e-bogen: Sådan vælger du den rigtige cloud.

Beskyt dine data og brugere med Microsoft 365

Slås du med at leve op til GDPR, eller regler og krav fra partnere og leverandører? Microsoft Office 356 har indbygget beskyttelse af personlige oplysninger, og udvider mulighederne for brugerdefineret kontrol med data.

Office 365 har over 1000 sikkerheds- og fortrolighedskontroller og flere end 25 centrale overholdelsescertificeringer.

Derfor giver Microsoft 365 større kontrol med, hvordan medarbejderne bruger virksomhedens data på alle enheder. Du får nemmere ved at kontrollere hvilke filer, der bliver kopieret, og hvor virksomhedens oplysninger bliver gemt.

Samtidig styrer du centralt hvem, der har adgang til jeres firmaoplysninger. Det sker gennem sikkerhedsgrupper og tilladelser, der kan tilpasses på tværs af forskellige Microsoft-tjenester.

DlaPiper
ISS
Flugger
Capital Four
OpenNet
Hedeselskabet

Office 365 sætter fart på det digitale samarbejde

Microsoft 365 gør det mere effektivt for dine medarbejdere at samarbejde. Få nem adgang til at dele og redigere dokumenter online, og adgang til kalendere og e-mail - også offline. Og så kan du arbejde på præcis de enheder, der passer dig.

Det bliver nemmere at arbejde hjemmefra, når dine medarbejdere med ganske få klik kan starte et videomøde, som også kunder, partnere og leverandører kan deltage i. Dine medarbejdere kan samarbejde om dokumenter, præsentationer eller regneark under mødet. Afstemninger og chats fremmer teamwork, og gør det nemmere at få mere fra hånden.

Det er hurtigt at oprette samarbejdsgrupper i Microsoft Teams, hvor I kan dele og gemme relevante dokumenter og information.

Få det maksimale ud af Microsoft 365

Det er ikke lige meget, hvordan du integrerer Microsoft 365 med de løsninger, du allerede har. Du skal også have styr på, hvilke licenser du vælger at investere i, eller hvordan du forholder dig til backup af vigtige data.

Vi kan hjælpe med at lave det rigtige Microsoft 365 design, så du får både de nødvendige applikationer, adgang til de vigtigste funktioner, og en løsning, der kan løfte og optimere de helt centrale arbejdsgange i organisationen.

  • Design af din løsning, single sign-on og implementering af backup og recovery-planer, så dine cloud-data altid er i sikre hænder

  • Nem adgang til de rigtige licenser. Samlet afregning, der er nem at allokere til det rigtige kostcenter

  • Vi kan supportere dine brugere, så du får det maksimale ud af værktøjerne og mulighederne i Microsoft 365

Se fordelene ved at give os applikationsansvaret

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning.

24/7 it-drift i alle clouds
Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer
Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer
Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.

Itadel_TVC_CFO_SUBS_18_30s_55129_BlackBar