Sæt sikkerheden i centrum 

Sikkerhed er afgørende for vores måde at drive og optimere dine it-løsninger på - det er blandt andet derfor, at vi ISO 27001 certificerede og ITIL trænede.

Opdag hullerne før hackerne

Det er dyrt og kompliceret at beskytte sig mod ransomware, og der er ofte meget store omkostninger forbundet med at genetablere normal drift efter et angreb. Alene identifikationen af et angreb og genskabelse af data, kan tage meget lang tid.

Vores Vulnerability Scanning Service scanner kontinuerligt dine serveres operativsystemer og applikationer for alle registrerede sårbarheder for at komme it-kriminelle i forkøbet.

Med Disaster Recovery Services får du de nyeste og bedste teknologier til sikring af backup og recovery af dine løsninger, der samtidig sikrer minimal negativ indvirkning på driften af de resterende systemer. På den måde er du stillet bedst muligt både før og efter et eventuelt hackerangreb.

DlaPiper
ISS
Flugger
Capital Four
OpenNet
Hedeselskabet

Har du valgt den rigtige cloud?

Og kan du overhovedet nøjes med enten Azure, AWS eller Google? Få gode råd til hvilken global cloud, der bedst kan flytte og støtte din forretning i e-bogen: Sådan vælger du den rigtige cloud.
Illustration_Security-Operations-Center

Kunstig intelligens beskytter mod ransomware

Opdag når it-kriminelle forsøger at låse eller kryptere jeres data og filer, og få et stærkt beredskab til hurtig at genskabe normal drift af jeres systemer.

Med Ransomware Recovery tager vi kontinuerlige snapshots af jeres vigtige servere og systemer. De snapshots indeholder et væld af metadata, som vi hele tiden overvåger og via maskinlæring skanner for mønstre og afvigelser fra normalen.

Det betyder, at vi i tilfælde af et angreb hurtigt kan identificere, hvilke applikationer og filer der er påvirket, og hvor i jeres systemer de er placeret. Ved at bruge maskinlæring kan vores service kontinuerligt forbedre sin detektionsmodel og være foran de mest avancerede trusler.

Automatisk skanning mod sårbarheder

Find og fjern sårbarheder på jeres servere inden de giver problemer for sikkerheden og påvirker den stabile afvikling af forretningskritiske systemer.

Vulnerability Scanning giver jer et konkret overblik over risikoprofilen for jeres systemer, og mulighed for at tage datadrevne beslutninger, inden sårbarhederne åbner sikkerhedshuller i jeres infrastruktur.

Vi skanner alle jeres servere og krydstjekker patch og opdateringsniveauet mod NISTs (National Institute of Standards and Technology) liste over kendte sårbarheder. På den baggrund generer vi en månedlig rapport, med information om hvilke sårbarheder, der måtte være i jeres systemer og hvor alvorlige de er.

Sammen planlægger vi den rigtige patch-strategi der kan lukke hullerne og komme nedetid og it-kriminelle i forkøbet.

Effektive Disaster Recovery services

Uheld, angreb og datatab sker. Det er derfor en stærk og fleksibel strategi for Disaster Recovery er helt afgørende for at sikre forretningens vigtige data.

Vores Disaster Recovery services er baseret på snapshots som giver jer fordelen af hurtigt at kunne genetablere forretningens data i tilfælde af nedbrud. Og det gælder uanset om jeres systemer kører i private cloud, public cloud eller i jeres eget datacenter.

Samtidig giver Disaster Recovery Services mulighed for at systemer kan fejle over, migreres eller genoprettes på tværs af forskellige typer af clouds. Og I kan frit vælge om backupdata skal forblive i public cloud eller om det skal replikeres til vores danske datacentre for øget sikkerhed.

I får stor indflydelse på om I vil tage fuld, inkrementel eller differentiel backup og hvor lang retention I behøver på jeres data. I får kort sagt en stærk, fleksibel og samlet løsning på genskabelse af data i tilfælde af katastrofe – på alle de platforme, der er afgørende for jeres forretning.

Se fordelene ved at give os applikationsansvaret

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning.

24/7 it-drift i alle clouds
Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer
Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer
Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.

Itadel_TVC_CFO_SUBS_18_30s_55129_BlackBar