Effektiv og stærk 3D ydelse: Slip de kreative hjerner fri fra den gamle arbejdsstation

28-06-2019

Fjern frustrationerne hos jeres designere og ingeniører ved at give dem adgang til 3D applikationer, og den grafiske ydelse de skal bruge, på alle de devices, hvor de arbejder bedst. Uanset hvor i verden det er.

Slip specialisterne fri fra den gammeldags arbejdsstation, del omkostningerne til dyre 3D grafikkort ud på flere brugere og spar penge på den hardware, der er nødvendig for at udføre grafisk tungt arbejde.

Alt sammen kan I opnå med 3D Cloud Desktop as a Service, der er en revolutionerende måde at levere slutbrugernes IT løsninger på - også når jeres use-cases kræver mere avancerede applikationer end Outlook og Office-dokumenter.

 

Skru op for fleksibiliteten 

Når dine specialister kan begynde deres grafisk tunge arbejde på en almindelig laptop, foretage revisioner på en tablet og samarbejde om de sidste detaljer på en smartphone, gør du dem samtidig mere effektive. Det betyder de spilder mindre tid på at være begrænset af deres værktøjer og kan bruge flere kræfter på at skabe nye, værdifulde projekter. 

- Ved at frigøre 3D ydelsen fra en bestemt fysisk computer, kan dine specialister arbejde i toget eller ude på byggepladsen lige ved siden af en kunde. Og de kan bare bruge den enhed, der er praktisk i netop dét øjeblik. Det gør både oplevelsen bedre for den kunde, der skal have udført et stykke arbejde og for den designer, der kan arbejde på projektet i realtid, frem for at samle noter sammen, der skal med hjem på kontoret, forklarer Senior Solution Architect i Itadel, Søren Reinertsen. 

 

Nå meget længere for de samme penge 

3D Cloud Dekstop leverer applikationerne og 3D ydelsen fra ét centralt datacenter, frem for fra et fast grafikkort i en bestemt computer. Derfor er der masser af optimeringsgevinster at hente på både hardware og software. I kan standardisere medarbejdernes computere på tværs af virksomheden, fordi I slipper særlige krav, og så bliver det nemmere at centralisere styring af software og licenser. 

- Fordi man arbejder med filerne direkte i cloudløsningen og ikke på en lokal computer, er det er slut med at flytte og eksportere store filer frem og tilbage. Og når en stor projekt-tegning skal renderes, vil en normal computer ofte være nedlagt i flere timer, så dine specialister lige så godt kan gå i kantinen imens. Men på Cloud Desktop kan en specialist bare lade datacenteret tygge på tegningen og åbne et andet projekt og tegne videre. Det giver altså bare mindre spildtid og meget større effektivitet, fortæller Søren Reinertsen. 

Desuden bliver det nemmere at løse de tekniske problemer, der nogle gange opstår. For i stedet for at computerproblemer kræver udskiftning af specialiseret hardware, så lader Cloud Desktop bare brugeren få en ny desktop på få minutter, og så er der adgang til alle de nødvendige filer og værktøjer igen. Fra alle de enheder hvor det giver værdi. 

 

Skru op for beskyttelsen af immaterielle rettigheder og følsomme data 

Når jeres 3D applikationer bliver leveret fra Cloud Desktop, bliver jeres projekter, filer og data samtidig samlet ét centralt sted. Det gør både samarbejde om projekter og den nødvendige backup af data nemmere. Fordi filerne flytter fra at ligge på computere og smartphones, der kan blive stjålet eller glemt i en lufthavn, og ind i datacenteret, øger det også beskyttelsen af jeres følsomme og proprietære data. 

- For det første sikrer 3D Cloud Desktop, at alle bruger de samme versioner af den software, I er afhængige af. Og det gør bare alting nemmere. Men fordi man så også kan styre integrationen til PLM systemer og lignende, så gør du brugeren en tjeneste i forhold til at holde styr på deres arbejde. Cloud Desktop er sat op til at gemme alle filer i datacenteret, så der er ingen data der bliver glemt. På den måde kan I også sikre adgangen til jeres data, så følsomme tegninger og projekter ikke forlader jeres datacenter, før de skal afleveres til en kunde, forklarer Søren Reinertsen, fra Itadel. 

 

Hent 3D Cloud Desktop beskrivelse