ISO 27001 recertificeringen gik rent igennem

22-03-2019

Itadel gik let og elegant igennem ISO 27001 recertificeringen, der i sidste uge blev gennemført af DNV GL (tidligere Det Norske Veritas). Vi bestod uden anmærkninger. Og det er vi stolte af. Der findes cirka 30 danske ISO 27001 certificerede virksomheder – og Itadel er fortsat en af dem.

Certificeringen vedligeholdes ved årlige eksterne audits via DNV GL - i Itadel har vi kunnet levere ISO 27001 certificeret sikkerhedsstyring siden 2013. Certificeringen kræver, at Itadel som virksomhed kan vise, at vi har de nødvendige kompetencer og ressourcer til at opretholde kravene, hvilket reelt betyder etableringen af en dedikeret sikkerhedsfunktion.

 

Hvad er ISO 27001 egentlig?

ISO 27001 er en international standard, der beskriver kravene til et “Information Security Management System” (ISMS) – ISMS definerer vores rammer for sikkerheden i henhold til standarden.

Standarden kræver, at topledelsen:

  • Analyserer og tager stilling til sikkerhedsrisici under hensyntagen til trusler,
    sårbarheder og konsekvenser.
  • Indfører en effektiv informationssikkerhedsstyring.
  • Opretter en pålidelig proces for at sikre, at sikkerhedsstyringen
    fortsætter med at holde organisationen sikker og robust.

Hvad betyder certificeringen for vores kunder?

Vores certificering betyder, at du som kunde kan købe it-drift hos en ISO 27001 certificeret virksomhed.

Dine løsninger drives under styring af et ISO 27001 certificeret procesapparat – dvs. på platforme, hvor dine data bliver behandlet konfidentielt, opretholder dataintegritet og er tilgængelige for de rigtige personer.

Når vi overtager driften af dine it-systemer, bliver du automatisk opgraderet til vores høje standardniveau for processer, dokumentation og rapportering. Som kunde får du nemmere ved at dokumentere en sund leverandørstyring.

DK_IEC_ISO_27001_COL