Presse: Ny adm. direktør

08-05-2018

Pressemeddelelse 8. maj 2018

Jess Julin Ibsen er udpeget som ny administrerende direktør for Itadel. Han tiltræder den 15. maj 2018. Han afløser Allan Jakobsen, der fratrådte direktørposten den 6. april i år.

Det er en enig bestyrelse, der står bag beslutningen om, at Jess Julin Ibsen er den helt rigtige kandidat til at stå i spidsen for Itadel.

”Med valget af Jess Julin Ibsen får vi en stærk lederprofil, der har den helt rigtige baggrund for at drive Itadel fremad og vækste forretningen på et meget attraktivt marked under stor forandring. Jess Julin Ibsen har det nødvendige branchekendskab og stor viden om vores kerneforretning," siger Leif Vestergaard, bestyrelsesformand i Itadel, og tilføjer: ”Hans store erfaring fra såvel salg og drift som service-delivery, kombineret med en ledelsesstil, hvor kunder og medarbejdere er i centrum, er præcist det Itadel har brug for”.

"Jeg ser frem til opgaven som administrerende direktør for Itadel. Jeg glæder mig til at møde både kunder og medarbejdere. Det er en spændende tid, vi går i møde, og jeg har allerede mange idéer og ambitioner om, hvor Itadel skal være om et par år," siger Jess Julin Ibsen.

Jess Julin Ibsen besidder en solid og bred erfaring fra it-branchen. Han kommer fra stillingen som Executive Vice President, IT Operations Services, i NNIT. Inden da har han blandt andet været Executive Vice President & Group Technology Officer i TDC og Director, Global Infrastructure Services, CSC Nordic Region.

Jess Julin Ibsen er 56 år gammel og uddannet civilingeniør fra DTU og HD fra CBS.

Itadel A/S ejes af den danske kapitalfond, Maj Invest Equity, der overtog selskabet den 31. marts 2017. Selskabet var på det tidspunkt ejet af TDC Group og hed TDC Hosting. Selskabet har oplevet konstant vækst siden grundlæggelsen i 2004. Dengang med 50 medarbejdere og en omsætning på 70 mio. I dag med ca. 300 dedikerede medarbejdere og en omsætning på omkring en halv mia. DKK. Itadel A/S har kontorer i både Aarhus og København.

Kontakt Leif Vestergaard for yderligere information, mobil: +45 20 85 92 00, eller
Jess Julin Ibsen, mobil: +45 21 62 72 60. 

 

Jess Julin Ibsen

Jess Julin Ibsen, ny adm. direktør i Itadel