Nye kræfter til Itadel

 

Til at lede den nyetablerede afdeling Service Portfolio & Innovation har Itadel pr. 1. november ansat Trine Adelborg, der samtidigt indtræder som medlem af direktionen. Afdelingen vil fokusere på udvikling og eksekvering af Itadels servicestrategi.

Om Trine Adelborgs tiltrædelse siger Jess Julin Ibsen, CEO i Itadel:

– Med Trine får vi en yderst kompetent leder med tung og relevant erfaring fra it-branchen. Hun får et stort ansvar og skal stå i spidsen for en accelereret udvikling af kundevendte og up-to-date servicekoncepter. Trine og hendes team vil komme til at tage udgangspunkt i input fra kunderne og efterspørgslen i markedet, så vi hele tiden sikrer et relevant og innovativt serviceudbud.

Trine Adelborg er 38 år, uddannet cand.merc. og har adskillige års erfaring fra it-branchen, hvor hun har haft ledende stillinger hos CSC, TDC, KMD og NNIT. Trine har beskæftiget sig med flere aspekter inden for it-infrastruktur – lige fra store transitions-/transformationsprojekter til Project/Change Management og Service Delivery Management. Trine kommer senest fra rollen som Head of Product Management i Eniigs division for fiberbredbånd.

DSC_8025-Edit - Trine Adelborg (1)


 

 

 

Skriv en kommentar

Læs flere artikler

23-01-2019
General Manager in Prague
Executive Management
  Fritz Øhlenschlæger to join Itadel as General Manager of the new Delivery Center in Prague Fritz Øhlenschlæg ...
Læs mere
20-12-2018
New HR Director for Itadel
Executive Management
  The 39-year-old Kristine Weng Thorvildsen will join Itadel by the turn of the year as the new HR Director. K ...
Læs mere