Nye kræfter til Itadel

 

Til at lede den nyetablerede afdeling Service Portfolio & Innovation har Itadel pr. 1. november ansat Trine Adelborg, der samtidigt indtræder som medlem af direktionen. Afdelingen vil fokusere på udvikling og eksekvering af Itadels servicestrategi.

Om Trine Adelborgs tiltrædelse siger Jess Julin Ibsen, CEO i Itadel:

– Med Trine får vi en yderst kompetent leder med tung og relevant erfaring fra it-branchen. Hun får et stort ansvar og skal stå i spidsen for en accelereret udvikling af kundevendte og up-to-date servicekoncepter. Trine og hendes team vil komme til at tage udgangspunkt i input fra kunderne og efterspørgslen i markedet, så vi hele tiden sikrer et relevant og innovativt serviceudbud.

Trine Adelborg er 38 år, uddannet cand.merc. og har adskillige års erfaring fra it-branchen, hvor hun har haft ledende stillinger hos CSC, TDC, KMD og NNIT. Trine har beskæftiget sig med flere aspekter inden for it-infrastruktur – lige fra store transitions-/transformationsprojekter til Project/Change Management og Service Delivery Management. Trine kommer senest fra rollen som Head of Product Management i Eniigs division for fiberbredbånd.

DSC_8025-Edit - Trine Adelborg (1)


 

 

 

Skriv en kommentar

Læs flere artikler

29-10-2018
A New Fount of Knowledge for Itadel
Executive Management
As of November 1st, Itadel has hired Trine Adelborg to lead the newly established department, Service Portfoli ...
Læs mere
03-09-2018
New CFO at Itadel
Executive Management
46-year old René Gjerding joins Itadel as CFO and member of the Executive Board. René Gjerding comes from a si ...
Læs mere