Ny Chief Commercial Officer til Itadel

11-11-2019

Itadel får et nyt branchekendt medlem i direktionen, når Lotte Østergaard tiltræder stillingen som Chief Commercial Officer ved årsskiftet. Hun afløser Filip Boutrup Andersen, der forlod selskabet tidligere på året 

 

Lotte Østergaard er 50 år og har mange års erfaring fra IT-branchen, herunder med discipliner som Application Outsourcing, Infrastructure Outsourcing og store udviklingsprojekter. IT-karrieren startede hos DMdata i 1998 og gik videre til IBM i 2004, mens der i de seneste 10 år har stået KMD på visitkortet.

Senest kommer Lotte Østergaard fra en stilling i KMD som Vice President for Client Management, Central Government, hvor hun har haft ansvaret for alle KMD’s kunder i staten. Tidligere har Lotte Østegaard haft en tilsvarende rolle for KMD’s kunder i Private Sector, ligesom hun har varetaget andre roller i KMD omkring Infrastructure Outsourcing.

- Itadel er i gang med en massiv transformation med stærkt fokus på kundetilfredshed og serviceudvikling. Jeg er overbevist om, at Lotte Østergaard med sin markedsindsigt er den rette person til at styrke vores kunderelationer og strategiske position yderligere, siger CEO Jess Julin Ibsen.

- Jeg ser frem til at blive en del af den omstilling, Itadel er i gang med. Jeg ser Itadel som en meget kompetent virksomhed med et stort potentiale på outsourcing markedet i kraft af et velfungerende operationelt set-up samt et stærkt ønske om at hjælpe til at understøtte og udvikle kundernes kerneforretning. Jeg glæder mig til at bidrage til virksomhedens kommercielle retning de kommende år, siger Lotte Østergaard.

Lotte Østergaard er uddannet Cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School. En uddannelse, som senere blandt andet er blevet suppleret med relevante uddannelser og kurser inden for forhandling, contract management og ledelse.
Lotte - beskåret fotoOm Itadel

Itadel A/S ejes af den danske kapitalfond, Maj Invest Equity, der overtog selskabet den 31. marts 2017. Selskabet har oplevet konstant vækst siden grundlæggelsen i 2004. Dengang med 50 medarbejdere og en omsætning på 70 mio. I dag med 300 dedikerede medarbejdere og en omsætning på omkring en halv mia. DKK. Itadel A/S har kontorer i både Aarhus og København, og derudover et datterselskab i Prag.

 

Kontaktinformation
CEO Jess Julin Ibsen, Itadel A/S, telefon +45 21 62 72 60, jji@itadel.dkwww.itadel.dk