På TechAcademy er der lige nu fokus på Windows Server 2016

Lige nu er en flok dedikerede medarbejdere i Itadel på virksomhedens eget TechAcademy for at blive eksperter i Windows Server 2016. Allerede i juni bliver de i alt 30 teknikere klar til eksamen og den første certificering i Windows Server 2016. Efter sommerferien går de videre med den anden certificering, og inden årets udgang har alle fået den tredje og sidste certificering og er dermed fuldt MCSA certificerede i Windows Server 2016.

Det vil med stor sandsynlighed gøre Itadel til den Microsoft Partner i Danmark, der har flest MCSA certificerede specialister i Windows 2016.

MCSA står for Microsoft Certified Solutions Associate og er første niveau i det fornyede certificerings-program fra Microsoft. Certificeringen validerer viden og færdigheder til drift og vedligeholdelse af store platforme i et it-miljø. MCSA er målrettet it-professionelle, udviklere, systemadministratorer og support-medarbejdere.

Windows Server 2016 er Microsofts nyeste server-operativsystem, som byder på ny funktionalitet, performanceoptimeringer og sikkerhedsforbedringer i forhold til den meget populære forgænger Windows Server 2012. Blandt de største nyheder kan nævnes Nano Server og Containers. En MCSA Windows Server 2016 er forudsætning for de efterfølgende certificeringer i Cloud Platform & Infrastructure.

Jens Arpe, der er chef for Operation Nordic i København og idémanden bag TechAcademy, forklarer: ”På Itadels TechAcademy arbejder vi ud fra et hands-on koncept. Vi gør brug af erfarne eksterne undervisere og arbejder også efter en intern train-the-trainer tilgang. Undervisningen har fokus på indlæring via praktiske øvelser. Vi har med vilje skåret ned på antallet af PowerPoints. På et traditionelt it-kursus bruger man typisk størstedelen af tiden på at lytte til underviseren, der står ved tavlen og forklarer teori ud fra kedelige PowerPoint slides. På TechAcademy lærer vores deltagere gennem konkrete praktiske øvelser, der minder om hverdagens opgaver. Underviseren er altså flyttet fra tavlen ned blandt kursisterne. På den måde fungerer underviseren også som en slags konsulent, der kan trække på sin store praktiske erfar­ing og best practice. Derfor synes jeg, at vores medarbejdere får en meget realistisk og praktisk orienteret undervisning, der også gør, at de forhåbentligt uden problemer består både eksamen og hverdagens prøvelser i løbet af en travl arbejdsdag.”

TechAcademy blev søsat den 1. maj i år, og der køres undervisning på Itadels kontorer i både Aarhus og København.

Hvis du vil vide mere om TechAcademy og mulighederne for at få en spændende karriere i Itadel, så kontakt Jens Arpe på tlf. +45 21 47 33 93.

 

Skriv en kommentar

Læs flere artikler

13-07-2018
Itadel opnår den højst mulige VMware partnerstatus
Hybrid Cloud, Kompetencer, Partnerskab
Itadel er nu certificeret som VMware Premier Cloud Provider, der er VMwares højeste partnerudmærkelse for serv ...
Læs mere