Cloud er ikke bare cloud

Vi driver løsninger på alle typer af platforme, så vi kender fordele og ulemper ved de forskellige cloud-løsninger. Derfor kan vi rådgive dig.

Vælg dine cloud-løsninger med omhu

Det er ikke alle dine applikationer, der kan drage fordel af at blive placeret i en cloud. Og to clouds er ikke ens.

Public cloud-løsninger er særligt attraktive på grund af den nemme og effektive skalering af infrastrukturen. Men hvis dine applikationer ikke understøtter den skalering, eller du ikke behøver den, forsvinder gevinsten.

Det kan endda udløse ekstraregninger, fordi en server i public cloud langt fra altid er billigere end en traditionel virtuel server. Særligt når du for eksempel regner den uundgåelige netværkstrafik og I/O med. Derfor skal du vælge dine cloud-løsninger med omhu, og det kan vi hjælpe dig med.

Lad din forretning diktere din it-platform

Hybrid cloud er en holistisk tilgang til det at finde den rigtige cloud-platform til den konkrete forretningsopgave.

Det er din mulighed for at blande forskellige cloud-løsninger, så du får præcis den kombination af platforme, der passer bedst til din forretning. Du undgår at skulle slække på dine krav til sikkerhed, tilpasning, SLA og tilgængelighed på de systemer, hvor du ikke har råd til at gå på kompromis. Samtidig kan du rykke hurtigt på standardløsninger, når de passer ind i din strategi.

Du skal placere dine forretningskritiske løsninger på de platforme, der giver mest mening for dine forretningsmål. Det kan du opnå med hybrid cloud, fordi du på den måde får den bedste mulighed for at kontrollere dine investeringer, skalere op og ned, når det giver mening, og for at rykke hurtigere.

Fra 10 til 1000 brugere på minutter

Der kan være mange applikationer og standardservere, som du kan overveje at drive i en public cloud.

Alene den korte time to market og muligheden for hurtig og massiv skalering, kan give dig en fordel, når forretningen vokser.

Men en server er altid en server – uanset hvor den står. En server i Microsoft Azure kræver den samme tilpasning, overvågning og sikring, som den du har stående i kælderen. Og Office 365 bliver først rigtig smart, når der er etableret Single Sign On.

Vi kan hjælpe dig med at migrere til public cloud og med at overvåge, integrere og håndtere sikkerheden i dine Azure-platforme, så du maksimerer fordelene.

Få fornyet fart på forretningens applikationer

Vores cloud-specialister kan lave en analyse af dine nuværende it-løsninger og kortlægge, hvilke systemer du med fordel kan placere i public eller private cloud, og hvilke der skal blive i dedikerede specialløsninger.

For hvert system vurderer vi dine krav til forretningskritisk drift i forhold til de forskellige cloud-platformes sikkerhedsniveau og deres teknologiske begrænsninger. Dine løsningers alder, de krav du har til kvalitet, driftsstabilitet og sikkerhed indgår også i analysen. Det kan give dig afgørende viden, når du skal vælge mellem at transformere gamle løsninger eller implementere helt nye.

Træk på vores erfaringer

Vores erfaring og kompetencer inden for drift af hybrid it-infrastruktur betyder, at vi har stor erfaring i at kortlægge de kompetencer og processer, som er nødvendige for at sikre en stabil og forretningskritisk drift på tværs. Vi driver løsninger på alle typer af platforme, så vi kender fordele og ulemper ved de forskellige cloud-løsninger. Derfor kan vi rådgive dig.

Glem SQL og SSD - det handler om TCO

Fordi hybrid cloud gør det muligt at matche din forretnings behov med de rigtige it-platforme til hver opgave, kan du investere smartere, vælge de bedste platforme på de rigtige tidspunkter og derfor reducere din total cost of ownership.

Forkort tiden fra tanke til handling og spar kostbar tid på implementering af nye systemer og værktøjer. Med en hybrid infrastruktur i ryggen får it-afdelingen mulighed for at bidrage til at skabe digital vækst i forretningen.

Fremtidssikring er inkluderet

Internet of Things og Big Data har allerede gjort sit indtog og stiller krav til dine it-platforme. Men hvad bliver det næste, der kan give din forretning en fordel? Og vil du være blandt de første til at udnytte det? Uanset hvad det er, er det helt sikkert, at det vil stille krav til dine it-platforme. Kan dine eksisterende platforme høste fordelene eller spænder de ben?

Når du vælger en hybrid cloud-tilgang til dine it-løsninger, får du netop fordelen af at vælge de platforme, der gør det muligt at udnytte nye muligheder, når de viser sig. Det kan i sig selv give dig en afgørende konkurrencefordel, som du bare skal samle op.

Find fordelene i Azure uden at gå på kompromis med sikkerheden

De begrænsede muligheder for at tilpasse sikkerheden betyder, at det kan være svært at gennemskue om public clouds, som Microsoft Azure eller AWS, kan leve op til de sikkerhedskrav, din forretning stiller.

Vi kan hjælpe dig med at finde de steder i din forretning, hvor Azure er en fordel. Når vi ruller vores effektive netværksbeskyttelse, serverbeskyttelse og løsninger til logning ud på dine cloud-platforme, så øger vi den gennemsigtighed og kontrol i Azure, som er afgørende.

Krav til compliance forsvinder ikke i skyen

Compliance-kravene til logning, dokumentation og risikoanalyse, der gælder til dine dedikerede og private cloud-løsninger, gælder også i public cloud. Derfor skal du være bevidst om, hvor lovgivning som EU’s Persondataforordning slår igennem i din virksomhed, og om det afskærer dig fra public cloud.

Vi har allerede identificeret de centrale områder, som din it-infrastruktur skal leve op til for at overholde lovgivningen. Derfor kan vi hjælpe dig med at implementere og drive løsninger i Azure, som lever op til dokumentationskravene. På den måde kan du udnytte Microsoft Azure til at få global rækkevidde eller implementere Office 365 og SharePoint som din hyperskalerbare e-mail- og kontorplatform.

Book et møde

Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.