Cloud er ikke bare cloud

Vi driver løsninger på alle typer af platforme, så vi kender fordele og ulemper ved de forskellige cloud-løsninger. Derfor kan vi rådgive dig.

Vælg dine cloud-løsninger med omhu

Det er ikke alle dine applikationer, der kan drage fordel af at blive placeret i en cloud. Og to clouds er ikke ens.

Public cloud-løsninger er særligt attraktive på grund af den nemme og effektive skalering af infrastrukturen. Men hvis dine applikationer ikke understøtter den skalering, eller du ikke behøver den, forsvinder gevinsten.

Det kan endda udløse ekstraregninger, fordi en server i public cloud langt fra altid er billigere end en traditionel virtuel server. Særligt når du for eksempel regner den uundgåelige netværkstrafik og I/O med. Derfor skal du vælge dine cloud-løsninger med omhu, og det kan vi hjælpe dig med.

Få fornyet fart på forretningens applikationer

Vores cloud-specialister kan lave en analyse af dine nuværende it-løsninger og kortlægge, hvilke systemer du med fordel kan placere i public eller private cloud, og hvilke der skal blive i dedikerede specialløsninger.

For hvert system vurderer vi dine krav til forretningskritisk drift i forhold til de forskellige cloud-platformes sikkerhedsniveau og deres teknologiske begrænsninger. Dine løsningers alder, de krav du har til kvalitet, driftsstabilitet og sikkerhed indgår også i analysen. Det kan give dig afgørende viden, når du skal vælge mellem at transformere gamle løsninger eller implementere helt nye.

Træk på vores erfaringer

Vores erfaring og kompetencer inden for drift af hybrid it-infrastruktur betyder, at vi har stor erfaring i at kortlægge de kompetencer og processer, som er nødvendige for at sikre en stabil og forretningskritisk drift på tværs. Vi driver løsninger på alle typer af platforme, så vi kender fordele og ulemper ved de forskellige cloud-løsninger. Derfor kan vi rådgive dig.

Book et møde

Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.