Dine vigtigste applikationer er vores hverdag

Bliv sikker på, at it-afdelingen kan beholde kontrol med platformene, og at line of business kan få mulighed for at udnytte de nødvendige applikationer.

Er din operating model klar til cloud?

Vi tager udgangspunkt i din operating model, når vi skal designe driften af dine forretningskritiske it-systemer.

Vi tager ansvaret for, at de it-platforme, der er det bedste match for din forretning, også lever op til dine regler for governance, compliance og sikkerhed.

På den måde sikrer vi, at it-afdelingen kan beholde kontrol med platformene, at line of business kan få mulighed for at udnytte de nødvendige applikationer, og at det hele lever op til de krav om it-sikkerhed, som gælder hos dig.

  Big data og IoT skubber til status quo

  Når du begynder at udnytte cloud-løsninger, skubber det til din operating model og de regler, du har etableret om, hvilke applikationer dine forretningsenheder må bruge. Ikke alle cloud-løsninger kan underlægges dine regler, så derfor skal du konstant vurdere dine krav til sikkerhed og compliance op mod forretningens fordele i at inddrage nye applikationer.

  Derfor kan det også blive nødvendigt at justere reglerne for, hvilke applikationer der er tilladt, og hvordan de skal drives. Når du skal samle data op i et data warehouse, skal du både være sikker på, at platformen kan håndtere dine data, så du får glæde af dem, og at du beskytter dem i overensstemmelse med gældende regler. Det kan vi hjælpe dig med.

  Vi er allerede specialister i dine vigtigste applikationer

  Uanset om de vigtigste applikationer i din forretning er egenudviklede, proprietære applikationer, webløsninger eller ERP-systemer som MS Dynamics Ax og MS Dynamics Nav, så har vi bred ekspertise i at dimensionere, vedligeholde og optimere den underliggende platform.

  Microsofts Dynamics-applikationer er centrale i mange virksomheder, og vi har erfaring med at drive selv meget store ERP-systemer for virksomheder, der opererer globalt. Vi samarbejder ofte med de førende konsulent- og udviklingshuse om at sikre den bedste performance og præcis levering af dine applikationer. Derfor kan vi hjælpe dig med at skyde genvej til effektiv drift af de centrale platforme.

  Book et møde

  Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.