Få frit valg med hybrid cloud

Du skal placere dine forretningskritiske it-løsninger på de platforme, der giver mest mening for dine forretningsmål. Det kan du med hybrid cloud.

Lad din forretning diktere din it-platform

Hybrid cloud er en holistisk tilgang til det at finde den rigtige cloud-platform til den konkrete forretningsopgave.

Det er din mulighed for at blande forskellige cloud-løsninger, så du får præcis den kombination af platforme, der passer bedst til din forretning. Du undgår at skulle slække på dine krav til sikkerhed, tilpasning, SLA og tilgængelighed på de systemer, hvor du ikke har råd til at gå på kompromis. Samtidig kan du rykke hurtigt på standardløsninger, når de passer ind i din strategi.

Du skal placere dine forretningskritiske løsninger på de platforme, der giver mest mening for dine forretningsmål. Det kan du opnå med hybrid cloud, fordi du på den måde får den bedste mulighed for at kontrollere dine investeringer, skalere op og ned, når det giver mening, og for at rykke hurtigere.

  Glem SQL og SSD - det handler om TCO

  Fordi hybrid cloud gør det muligt at matche din forretnings behov med de rigtige it-platforme til hver opgave, kan du investere smartere, vælge de bedste platforme på de rigtige tidspunkter og derfor reducere din total cost of ownership.

  Forkort tiden fra tanke til handling og spar kostbar tid på implementering af nye systemer og værktøjer. Med en hybrid infrastruktur i ryggen får it-afdelingen mulighed for at bidrage til at skabe digital vækst i forretningen.

  Fremtidssikring er inkluderet

  Internet of Things og Big Data har allerede gjort sit indtog og stiller krav til dine it-platforme. Men hvad bliver det næste, der kan give din forretning en fordel? Og vil du være blandt de første til at udnytte det? Uanset hvad det er, er det helt sikkert, at det vil stille krav til dine it-platforme. Kan dine eksisterende platforme høste fordelene eller spænder de ben?

  Når du vælger en hybrid cloud-tilgang til dine it-løsninger, får du netop fordelen af at vælge de platforme, der gør det muligt at udnytte nye muligheder, når de viser sig. Det kan i sig selv give dig en afgørende konkurrencefordel, som du bare skal samle op.

  Book et møde

  Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.