Skalér forretningen i det uendelige

Med public cloud får du kort time to market og muligheden for massiv skalering, der kan give dig en fordel, når forretningen vokser.

 

Fra 10 til 1000 brugere på minutter

Der kan være mange applikationer og standardservere, som du kan overveje at drive i en public cloud.

Alene den korte time to market og muligheden for hurtig og massiv skalering, kan give dig en fordel, når forretningen vokser.

Men en server er altid en server – uanset hvor den står. En server i Microsoft Azure kræver den samme tilpasning, overvågning og sikring, som den du har stående i kælderen. Og Office 365 bliver først rigtig smart, når der er etableret Single Sign On.

Vi kan hjælpe dig med at migrere til public cloud og med at overvåge, integrere og håndtere sikkerheden i dine Azure-platforme, så du maksimerer fordelene.

Find fordelene i Azure uden at gå på kompromis med sikkerheden

De begrænsede muligheder for at tilpasse sikkerheden betyder, at det kan være svært at gennemskue om public clouds, som Microsoft Azure eller AWS, kan leve op til de sikkerhedskrav, din forretning stiller.

Vi kan hjælpe dig med at finde de steder i din forretning, hvor Azure er en fordel. Når vi ruller vores effektive netværksbeskyttelse, serverbeskyttelse og løsninger til logning ud på dine cloud-platforme, så øger vi den gennemsigtighed og kontrol i Azure, som er afgørende.

Krav til compliance forsvinder ikke i skyen

Compliance-kravene til logning, dokumentation og risikoanalyse, der gælder til dine dedikerede og private cloud-løsninger, gælder også i public cloud. Derfor skal du være bevidst om, hvor lovgivning som EU’s Persondataforordning slår igennem i din virksomhed, og om det afskærer dig fra public cloud.

Vi har allerede identificeret de centrale områder, som din it-infrastruktur skal leve op til for at overholde lovgivningen. Derfor kan vi hjælpe dig med at implementere og drive løsninger i Azure, som lever op til dokumentationskravene. På den måde kan du udnytte Microsoft Azure til at få global rækkevidde eller implementere Office 365 og SharePoint som din hyperskalerbare e-mail- og kontorplatform.

Book et møde

Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.