Muligheder for betalingskort

Muligheder for at modtage betalingskort nr du vælger en Itadel webshop
Bestil webshop

  DIBS

  DIBS administrerer betalinger med kreditkort for online butikker, og deres betalingsløsning er bygget direkte ind i en webshop fra Itadel. Du skal bare lave en aftale med DIBS om, at de skal varetage de betalinger, kunderne laver i din butik.
  For mere information og oprettelse af betalingsaftale, ring til vores konsulenter på telefon 80 80 80 88.
  Priser på en DIBS betalingsaftale:

  * Abonnement på DIBS: fra 140,- pr måned ekskl. moms.
  * Pris pr. transaktion: fra 0.50,- pr stk. ekskl. moms.
  * Oprettelse: 0,-

  En betalingsaftale med DIBS foregår helt uden om Itadel, og det er derfor til dem, du skal betale abonnement og transaktionspriser.
  Når du opretter en betalingsaftale hos DIBS, betyder det, at du kan modtage følgende kort i din online butik:
  * Dankort og eDankort
  * Visa/Visa Electron
  * Mastercard/Maestro
  * American Express

  Nets (tidligere PBS)

  For at drive en onlinebutik, der kan modtage betaling med kreditkort, skal din virksomhed være godkendt af Nets, der tidligere hed PBS. Når din butik er det, kan du tage imod følgende kort:
  * Dankort og eDankort
  * Visa/Visa Electron
  * Mastercard/Maestro
  * American Express
  Når du søger om en Nets-godkendelse, skal du vælge, at din butik har et DIBS betalingsmodul, og så skal du regne med, at der er flere ugers behandlingstid hos Nets.
  Du skal i øvrigt være opmærksom på følgende krav, der skal være opfyldt for at blive godkendt af Nets:
  * Din virksomhed skal eje det domæne, som du vil drive webshop på.
  * Din webshop skal være klar i en testversion, så Nets kan tjekke virksomhedsoplysninger, varer og handelsbetingelser.
  Godkendelse af din butik hos Nets foregår uden om Itadel.

  Paypal: Den nemme løsning til at modtage betalingskort

  PayPal er en de mest brugte, sikre og kendte betalingsformer på internettet. Og nu kan du sende alle de fordele videre til dine kunder ved at bruge PayPal i din netbutik.
  PayPal er gratis for dig, og gør din butik i stand til at modtage betalinger med Visa-Dankort, Mastercard og flere kendte, internationale kreditkort.
  PayPal koster et mindre procent-gebyr af hver transaktion, som du kan sende videre til dine kunder, der er intet månedligt gebyr eller en dyr etablering af aftalen med PayPal.

  Fordele med PayPal kortbetaling

  * Internationalt system med support på 190 markeder og 24 valutaer
  * Modtager lokale betalingskort over hele verden
  * Accepterer både betalingskort og betalinger der er sendt via PayPal konti
  * Der er ingen oprettelse eller månedsgebyr
  * Du betaler kun pr. transaktion - altså når du sælger noget
  * Alle betalinger sker i real tid
  Sikker betaling er en af de største bekrymringer hos kunder, der køber ind online. I hvert fald hvis man skal tro et af verdens største sikkerhedsfirmaer; F-Secure. Kunder bekymrer sig, om de tør betro netbutikken med kreditkortet. Hvor havner oplysningerne? Kan nogen derude hugge ens kortoplysninger?

Den frygt er PayPal med til at fjerne. For PayPal er verdenskendt som en standard måde at betale på, når handler foregår på auktioner som eBay,. Men PayPal modtager også betalingskort, så med PayPal kan din butik modtage lige den betaling, dine kunder helst vil bruge.

Den webshop, du kan købe hos Itadel, er udviklet af de tyske netbutik-eksperter ePages. Og de har integreret betaling med PayPal i butikken, så du ikke bare kan gøre det nemt for kunderne at betale, men også selv nemt kan sætte PayPal op i din butik. Få fat i kunder over hele verden og tilbyd en hurtig og nem løsning til dine kunder. Sammen med PayPal tilbyder vi en sikker og nem kortbetaling, som understøtter op til 190 markeder.

  Hvilke betalinger kan jeg acceptere med PayPal?

  Du kan acceptere mere end 20 internationale betalingsmetoder. Kunder tilbydes at handle med lokale metoder som eks.; Discover, JCB, Maestro og Solo; men derudover også MasterCard, Visa og American Express, ud over betalinger via PayPal konti.  Hvordan implementerer jeg en PayPal betalingsløsning?

  
Du åbner en konto hos PayPal. Betalingsløsningen giver dig mulighed for at acceptere kortbetalinger i din online butik, hvor PayPal sørger for at overføre pengene fra kundes kreditkort til din PayPal konto.

  
Hvad koster en PayPal betalingsløsning?


  Det koster mellem 1,9% til 3,4% + DKK 2,60 pr. transaktion. Det vil sige, at der ingen opstarts- eller oprettelsesgebyrer, ligesom der heller ikke er et månedligt gebyr.

 Betingelserne fastsættes af PayPal, og vi kan ikke garantere at disse takster stadig er gældende.

  Hvilke valutaer understøttes af PayPal?


  PayPal understøtter ud over Danske Kroner også; EUR, USD, GBP, SEK, NOK, CHF, PLN, HUF, CZK, CAD, AUD, NZD, ILS, JPY, CNY, HKD, SGD, MYR, PHP, TWD, THB, MXN and BRL.

  
Skal jeg have en aftale med min bank eller andre leverandører?


  Nej.

  
Hvor hurtigt kan jeg komme i gang med PayPal?

  
Med PayPal kan du komme i gang med kortbetalinger i din online butik inden for få minutter. Du skal bare åbne din PayPal konto og aktivere PayPal i din Webshop/ePages via Itadel kontrolpanelet.
  
PayPal's omkostninger: 
Transaktionsomkostninger på 1.9% -3.4% + 2.60 DKK