Skyd genvej til et beredskab, der aldrig går hjem

Vores Operations Center er bemandet af erfarne it-eksperter 24 timer i døgnet, året rundt. De holder øje med, at jeres it-løsninger kører, som de skal - og hvis der skulle problemer, er de hurtige til at gribe ind og sørge for afhjælpning. Typisk vil de dog være i stand til at forudse og forebygge problemerne allerede inden de opstår.   

Skab værdi frem for vagtplaner

Jo flere centrale platforme du har, des flere specialister skal du bruge til at overvåge, fejlrette, opdatere og supportere dem alle.

Til sidst bliver det et fuldtidsarbejde at finde og fastholde it-specialister – men er de ressourcer givet godt ud i din virksomhed?

Når du overlader driftsopgaverne til specialisterne i vores Operations Center, kan du i stedet bruge ressourcerne på at udvikle nye digitale løsninger, lave strategi for digitalisering og gøre it-afdelingen til en aktiv del af værdiskabelsen i forretningen.

  Lad os være din genvej til et ægte 24/7 beredskab

  Uanset om du har kontorer i flere tidszoner, der kræver 24/7 tilstedeværelse, eller du vil undgå, at ERP systemet er nede om morgenen, når de ansatte møder på kontoret i Danmark, kan du minimere tabt arbejdstid med det rigtige beredskab.

  Vores Operations Center er bemandet 24 timer i døgnet af certificerede teknikere, der løser 75% af alle henvendelser med det samme. De resterende, mere komplekse opgaver, bliver effektivt overdraget til 2nd eller 3rd level teknikere, hvis specialer er kortlagt ud fra kompetencer og certificeringer i vores Knowledge Map.

  Det betyder også, at du kan give os rollen som Single Point of Contact (SPOC), på tværs af alle dine platforme, og lade os stå for troubleshooting og aktivering af dine andre partnere eller eksterne udviklere. Det giver mindre forvirring, projektledelse og spildtid hos dig samtidig med, at du undgår at være afhængig af lokale enkeltpersoner.

  Book et møde

  Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.