Få både fleksibilitet og kontrol

Få styr på retningslinjerne for driften af dine kritiske systemer. Så får it-afdelingen kontrol, mens resten af forretningen får fleksibilitet.

Hvor længe har du råd til at være nede?

Der er masser af områder, hvor it-løsningerne støtter din forretning og lader dig servicere dine kunder hurtigere og bedre.

Men du bliver også mere afhængig af, at dine centrale systemer altid er tilgængelige. Hvad koster det, hvis dine digitale produkter ikke bliver leveret? Hvis din globale webshop ikke svarer? Eller hvis du ikke kan sende regninger?

Når du lader os tage ansvaret for dine kritiske løsninger, minimerer vi dine risici, fordi du automatisk bliver opgraderet til et højt sikkerhedsniveau, får adgang til vores gennemtestede processer og skyder genvej til en høj driftsstandard, der dækker de allerfleste virksomheders behov.

  Giv it-afdelingen kontrol
  Giv resten af forretningen fleksibilitet

  Når du samler dine it-løsninger ét sted, bliver det nemmere og mere gennemskueligt at etablere og følge de samme sikkerhedsregler på tværs af alle dine systemer.

  Det gør administration og governance enklere og kan hjælpe dig med at løfte de konstant stigende krav til dokumentation og compliance. Når du ensretter administrationen af dine platforme, betyder det, at it-afdelingen kan beholde kontrollen og samtidig levere hurtigere. På den måde undgår du blandt andet, at individuelle afdelinger køber og bruger uautoriserede cloud-løsninger, der kan åbne sikkerhedshuller i din forretning.

  Lad vores viden hjælpe dig med at komme i kontrol

  De rigtige processer er afgørende for, at du er i kontrol med de ændringer og udvidelser, der sker i dine it-platforme. Derfor arbejder vi efter stringente procedurer for changes, incidents og request fulfillment, som vi understøtter i en markedsledende ITSM platform, der også kan integreres med dine interne systemer.

  Vi kortlægger vores kompetencer og certificeringer i et knowledge-map, så vi altid kan sammensætte det rigtige team til at løse de udfordringer, der viser sig. Og vi baserer alle vores indsatser på den best practice, vi har bygget gennem 15 års drift af hundredvis af it-løsninger for nogle af Danmarks største virksomheder.

  Det betyder, at du får gennemsigtig governance på tværs af dine platforme, ensartet og brugbar rapportering og et katalog af ITIL-baserede driftsprocesser, som du kan justere efter dine krav.

  Book et møde

  Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.