Giv din forretning et gear mere

Outsourcing af dine kritiske applikationer hæver din forretnings oppetid og sænker dine risici.

Få højere stabilitet og lavere risiko

Når du outsourcer driften af dine applikationer, undgår du selv at skulle have et specialiseret beredskab, der kan overvåge og løse fejl på forretningskritiske systemer døgnet rundt.

Det minimerer nedetid i de vigtige applikationer, som er centrale for, at dine medarbejdere kan løse deres opgaver og servicere dine kunder. Det betyder, at du altid er klar til at reagere, når dine kunder kræver det.

  Få solide standardapplikationer og bomstærke brancheløsninger

  Du kan få adgang til effektiv og efterprøvet drift af almindelige applikationer som for eksempel AD, Exchange, Citrix og databaser, der omgående giver større stabilitet. Fordi vi hele tiden vedligeholder og optimerer applikationerne og samler erfaringer fra alle de kundeløsninger, vi driver, kan vi forebygge nedbrud og de konsekvenser, de kan få for din forretning.

  Du kan også tilpasse procedurerne for driften af dine egenudviklede, proprietære applikationer - døgnet rundt. Og med vores best practice i ryggen kan du for eksempel undgå at panik-genskabe en korrupt database og på den måde slippe for det forretningskritiske datatab, der kan følge med.

  Problemer er til for at blive løst

  Effektivt samspil mellem hardware og applikation er nøglen til stabilitet og høj performance. I samarbejde med dine udviklere eller applikationspartnere kan vi etablere et problem management samarbejde for at forbedre ydelsen i forbindelsen mellem din infrastruktur og applikationen. Det kan være, det giver mening at optimere databasen for, at den kan levere data hurtigere eller at effektivisere netværket, så dine brugere får en mere robust applikation at arbejde i.

  Når vi agerer som din forlængede arm, skaber vi værdi ved at tage dialogen direkte med din applikationsudvikler. Vi har infrastruktur-ekspertisen, og vi har opbygget et dybt kendskab til mange 3. parts leverandører og deres applikationer, så vi hurtigt kan skabe resultater.

  Book et møde

  Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.