Agilitet er alfa og omega

Når du vælger en hybrid infrastruktur til dint kritiske it-platforme, får du samtidig den rigtige it-infrastruktur, til det rigtige workflow, på det rigtige tidspunkt.

Transformation i takt med forretningen

Når din forretnings krav skifter, skal it-leverancen følge med. Ved at basere dit komplekse it-landskab på hybrid-it, kan du transformere dine løsninger fra dedikeret til virtuelt og fra virtuelt til cloud i det tempo, der giver mening for din forretning.

Det hjælper dig med at undgå kontrakter, der overlapper på grund af forsinkelser, og at sætte kritiske systemer i drift, før de er klar.

Og så gearer det din forretning til forandringer.

  Den rigtige it-infrastruktur, til det rigtige workflow, på det rigtige tidspunkt

  Der er stor forskel på, hvilken it-platform der er den bedste til dine forretningsapplikationer. Men det er sjældent den samme platform, der er den bedste til alle dine applikationer.

  Nogle applikationer skal have dedikeret hardware for at performe, mens andre kan skalere op eller ud, alt efter belastning. Nogle applikationer stiller du særlige tilpasnings- og sikkerhedskrav til, andre skal du bruge med kort varsel. Løsningen ligger ikke i én bestemt infrastruktur til alt, men i en hybrid infrastruktur, der giver dig det bedste fra tre verdener og lader dig vælge præcis den rigtige infrastruktur til hver applikation.

  Hybrid infrastruktur er agil infrastruktur

  Når du outsourcer din infrastruktur til os, får du muligheden for at kombinere dedikeret hardware, private cloud og public cloud på tværs af behov og platforme – så dine applikationer altid ligger der, hvor de kører bedst.

  Infrastrukturen omfatter servere, storage, backup, netværk, load balancer og firewall, der er placeret i både dedikerede miljøer og vores danske private cloud. Du kan endda kombinere med services fra Microsoft Azure, der kan give dig global rækkevidde, når du behøver det.

  Skaler op - og ned - efter behov

  Ved du præcis, hvilket træk der er på dine it-platforme om 3 måneder? Det kan være umuligt at gennemskue, og det fører til, at du køber overkapacitet, som du måske aldrig får brug for. Men når BI-systemet kræver mere plads, eller webløsningen har brug for at skalere op, er det vigtigt at rykke hurtigt.

  I vores private cloud kan du undgå at købe overkapacitet, fordi du kan vente med at skalere op, til behovet opstår, og på den måde spare  investeringerne. Og næsten lige så vigtigt er det, at du kan skalere ned igen, når behovet falder, så du ikke betaler for mere, end du skal bruge. Det øger din fleksibilitet og giver dig adgang til at rykke hurtigere.

  Book et møde

  Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.