Services, der fokuserer og flytter forretningen

Uanset om I skal bruge hjælp til at optimere databaserne, sikre stabile platforme, eller lægge den helt rigtige strategi mod ransomware, så kan vi hjælpe.

Kontakt os her

Cloud Service Operation

Løsninger i skyen driver ikke sig selv - træk på vores ekspertise på tværs af clouds, så du får maksimal oppetid, sikkerhed og det rigtige beredskab.

Database Performance Management

Databaser er ofte nerven i en applikationsstruktur og samtidig en essentiel del i den gode og stabile brugeroplevelse.

Cloud Desktop as a Service

Med Cloud Desktop as a Service løfter I både brugernes oplevelse og virksomhedens sikkerhed - og så er der ovenikøbet penge at spare.

Kubernetes as a Service

Vi konfigurerer, overvåger og vedligeholder jeres platform til containerapplikationer og microservices. 

End User Services

Bliver brugerne bremset på grund af forstyrrende it-problemer? Står der nogen klar til at hjælpe dem? Også søndag kl 23.20?

Microsoft Office 365

Vi kan hjælpe jer hele vejen fra det rigtige design af jeres 365-løsning, til sikring af jeres data og support af brugerne.

Konsulentydelser

Vores konsulenter er rene specialister – de har tung og dyb viden inden for fx databaser, applikationsservere, terminalservere og klienter.

Security Services

Kom i kontrol med system-sårbarheder med Vulnerability skanninger og beskyt data mod angreb med snapshot backup og Ransomware Recovery services.

Infrastructure as a Service

Med Infrastructure as a Service (IaaS) får I fuld og fri adgang til en stærk, moderne cloudplatform, hvor I nemt og sikkert kan bygge PoC og testsystemer

Middleware & Application Services

Middleware og Application Services giver jer adgang til præcis det niveau af beskyttelse jeres mange forretningskritiske applikationer kræver.