Vi er Itadel

We make it simple – det skal være nemt at gøre forretning med os. Itadel vil tage det komplekse ud af it og gøre det simpelt for vores kunder at få den rette it-driftsmodel. I Itadel overkomplicerer vi ikke processer eller løsninger. Vi giver kunden ’fri’ til at koncentrere sig om sin kerneforretning.

 

Vi er specialister i it-outsourcing

Vi er specialister i it-drift, altså det at drive servere, platforme og applikationer så effektivt og sikkert som overhovedet muligt. Det gør vi på flere platforme og fra vores danske datacentre i Jylland og på Sjælland. Vi har hovedkvarter i Viby J. lige uden for i Aarhus, og så har vi et stort kontor i Ballerup.

Siden 2004 er vi vokset fra 50 medarbejdere og en omsætning på 70 millioner kroner, til at vi i dag er flere end 300 specialister og omsætter for cirka en halv milliard danske kroner.

  Vores ledelse

  Ledelsen i Itadel

  Fra venstre: Jess Julin Ibsen, CEO. Filip Boutrup Andersen, CCO. Birgitte Leth Kirsten, HR Director. Mads Møller, Business Development Director. Ole Widahl, CTO. Britta Bech, COO. René Gjerding, CFO.

   It-drift er komplekst, men behøver det være svært?

   Det vigtigste for os i Itadel er at levere og drive sikre og solide it-platforme med udgangspunkt i, hvad der er det bedste for din forretning. Uanset om det er fysisk hardware i kælderen eller hyperskalerbare cloud-løsninger.

   Vi går op i at gøre livet lettere for os selv og vores kunder. Som Einstein sagde: ”Make everything as simple as possible – but not simpler”. Vi overkomplicerer hverken vores processer eller vores løsninger – og vi går meget op i, at vores løsninger er til at arbejde med for vores kunder, som vi giver ’fri’ til at koncentrere sig om kerneforretningen.

   Specialister på alle pladser

   Vores succes er baseret på dygtige, hjælpsomme og handlekraftige medarbejdere, der løbende udvikler skræddersyede løsninger, som understøtter vores kunders it-drift.

   Sammen med vores partnere er vi på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok. Resultaterne kommer først, når mennesker med ægte engagement og omtanke bruger teknologien på den rigtige måde.

   Derfor er vi agile og handlingsorienterede med fokus på at forstå og imødekomme vores kunders forskellige behov inden for drift af servere og applikationer, på tværs af platforme.

   Vores historie

    

    

   2004

    

   TDC køber hostingvirksomheden estructure.net og begynder at lægge dele fra TDC Internet sammen med det nyindkøbte. TDC danner et nyt firma, der kommer til at hedde TDC Hosting. TDC Hosting fokuserer på it-drift til mellemstore danske virksomheder og moderselskabet TDC.

    

   2007

    

   TDC Hosting etablerer sub-brandet TDC Webmore med direkte salg af webhoteller, domæner og e-mail til små virksomheder online.

    

   2008

    

   TDC Hosting køber UNI2, og kunderne bliver lagt under TDC Webmore.

   TDC Hosting overtager aktiviteter fra TDC Nordic, og etablerer TDC Hosting AB og TDC Hosting OY i hhv. Sverige og Finland.

    

   2010

    

   TDC Hosting nedlægger TDC Webmore navnet. Nu hedder hele virksomheden TDC Hosting.

    

   2011

    

   TDC Hosting køber DIR A/S.

    

   2012

    

   TDC Hosting flytter fra Oluf Palmes Allé og Hedeager i Aarhus N, til TDC’s domicil på Sletvej i Tranbjerg.

    

   2013

    

   TDC Hosting bliver nedlagt som selvstændigt selskab og bliver lagt under TDCs CVR-nummer.

    

   2014

    

   TDC A/S sælger TDC Finland og TDC Hosting Finland til det finske selskab DNA. TDC Hosting Finland forlader dermed TDC Hosting. TDC Hosting bliver ISO 27001 certificeret på niveau svarende til DS484 skærpede vilkår for at adressere det offentlige marked.

    

   2015

    

   TDC Hosting bliver officielt sat til salg af TDC A/S i begyndelsen af året. TDC Hosting Sverige fusionerer med TDC Sverige og bliver til TDC IT Solutions. TDC Hosting Sverige overgår til at være ”storkunde” hos TDC Hosting og er ikke længere en del af TDC Hosting.

    

   2016

    

   TDC A/S vælger at beholde TDC Hosting efter en strategisk gennemgang, der konkluderer, at TDC Hosting skaber størst værdi som en del af TDC koncernen. TDC Sverige bliver solgt til Tele 2, inkl. den tidligere TDC Hosting forretning.

    

   2017

    

   TDC Hosting bliver i februar solgt til den danske kapitalfond Maj Invest Equity, der officielt overtager ejerskabet 31. marts. I september 2017 skifter TDC Hosting navn til Itadel A/S.

    

   2018

    

   I maj måned flytter de 250 medarbejdere på Itadel hovedkontoret ud af TDC-bygningerne på Sletvej i Tranbjerg og ind i egne kontorlokaler på Viby Torv i Aarhus. I juni flytter de ca. 50 medarbejdere på Teglholmen ind i eget kontor i Ballerup. I samme periode tiltræder Jess Julin Ibsen som ny administrerende direktør i Itadel.