Vi er Itadel

We make it simple – det skal være nemt at gøre forretning med os. Itadel vil tage det komplekse ud af it og gøre det simpelt for vores kunder at få den rette it-driftsmodel. I Itadel overkomplicerer vi ikke processer eller løsninger. Vi giver kunden ’fri’ til at koncentrere sig om sin kerneforretning.

 

Vi er specialister i it-outsourcing

Vi er specialister i it-drift, altså det at drive servere, platforme og applikationer så effektivt og sikkert som overhovedet muligt. Det gør vi på flere platforme og fra vores danske datacentre i Jylland og på Sjælland. Vi har hovedkvarter i Viby J. lige uden for i Aarhus, og så har vi et stort kontor i Ballerup.

Det der i dag hedder Itadel opstod under navnet TDC Hosting i 2004. I foråret 2017 fik virksomheden ny ejer, Maj Invest Equity. Ejerskiftet betød, at TDC Hosting trådte ud af TDC koncernen og sagde farvel til associationerne til telekommunikationsbranchen.

Derfor er det med et øget fokus på at styrke markedsposition som en af Danmarks absolut førende inden for it-outsourcing, at virksomheden fortsætter sine aktiviteter under navnet Itadel.

Siden 2004 er vi vokset fra 50 medarbejdere og en omsætning på 70 millioner kroner, til at vi i dag er flere end 300 specialister og omsætter for cirka en halv milliard danske kroner.

  It-drift er komplekst, men behøver det være svært?

  Det vigtigste for os i Itadel er at levere og drive sikre og solide it-platforme med udgangspunkt i, hvad der er det bedste for din forretning. Uanset om det er fysisk hardware i kælderen eller hyperskalerbare cloud-løsninger.

  Vi går op i at gøre livet lettere for os selv og vores kunder. Som Einstein sagde: ”Make everything as simple as possible – but not simpler”. Vi overkomplicerer hverken vores processer eller vores løsninger – og vi går meget op i, at vores løsninger er til at arbejde med for vores kunder, som vi giver ’fri’ til at koncentrere sig om kerneforretningen.

  Specialister på alle pladser

  Vores succes er baseret på dygtige, hjælpsomme og handlekraftige medarbejdere, der løbende udvikler skræddersyede løsninger, som understøtter vores kunders it-drift.

  Sammen med vores partnere er vi på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok. Resultaterne kommer først, når mennesker med ægte engagement og omtanke bruger teknologien på den rigtige måde.

  Derfor er vi agile og handlingsorienterede med fokus på at forstå og imødekomme vores kunders forskellige behov inden for drift af servere og applikationer, på tværs af platforme.