Job hos Itadel

Vi er altid på udkig efter entusiastiske og dygtige medarbejdere, der har viljen og lysten til at gøre en forskel for vores kunder. Hvis en udfordrende arbejdsdag sammen med både dygtige, inspirerende og sjove kolleger kan få dit hjerte til at slå et ekstra slag, så ta' lige et kig på vores ledige stillinger.

Ledige stillinger

Kan du gøre en forskel for vores kunder?

Itadel er en af Danmarks absolut førende
it-outsourcing virksomheder.

Vi vil gøre livet lettere for vores kunder.
I Itadel overkomplicerer vi ikke processer eller løsninger. Vores medarbejdere giver kunden ’fri’ til at koncentrere sig om sin kerneforretning. Vi vil tage det komplekse ud af it og gøre det simpelt for vores kunder at få den rette og sikre it-driftsmodel. Vil du hjælpe os med det?

Du kan selv skabe og udvikle dit job

Empowerment

Vi tror på vores medarbejdere. Og hvad mener vi så med det? Jo, vi tror på, at vores medarbejdere har den viden og de kompetencer, der skal til for at træffe de rigtige beslutninger. Det kalder vi empowerment.

Udviklingsmuligheder

I Itadel vil du få en varieret hverdag med fuld fart på. Hos os vil der dukke mange muligheder op for at udvikle sig og vokse med opgaven. Du vil komme af sted på kurser og konferencer, så du kan holde dig opdateret inden for de nyeste teknologier og udvikle dine kompetencer.

Helt i front

Vil du være med til at drive forandringer? Itadel er en virksomhed i vækst. Vi har gang i mange projekter og tiltag, der skal udvikle vores forretning og bringe os helt i front inden for it-outsourcing og udnyttelsen af den nyeste cloud-teknologi.

Bo Rising

IT Security Team Lead
Det kræver fuld tryghed at lægge sin it-drift i andres hænder. Vi har en bred vifte af specialiserede eksperter, der er klar til at træde ind og effektivt løse vores kunders udfordringer.

Send en uopfordret ansøgning til Itadel

Ser du ikke en stilling der passer dig? Hvis du gerne være med til at lave forretningsfokuserede it-løsninger til danske virksomheder, så modtager vi meget gerne en uopfordret ansøgning fra dig!

 

Søg uopfordret

Ledige stillinger