Få det bedste fra flere verdener

Dine forretningskritiske applikationer er kun så gode som de platforme, de kører på. Derfor samarbejder vi med mange applikationsudviklere, så du kan lade specialister om udvikling og eksperter stå for it-driften. Det giver dig det bedste fra begge verdener.

Certificeret højt sikkerhedsniveau

Vi er certificerede af både uafhængig it-revision og ISO auditors, så vi kan hjælpe dig leve op til de nødvendige lovkrav.

Vores information security management system bygger på kontinuerlig monitorering, læring og forbedring, og dokumentationen af, hvad vi gør i de tre processer, er helt central.

Med oprindeligt udgangspunkt i sikkerhedsniveauet fra den danske DS484, opnåede vi i 2013 den internationale ISO 27001 certificering.

certification_badges
tanium_logo
480px-Dell_Logo.svg
danish_cloud_community_logo
vmw-lgo-partner-cpp-premier-k
Microsoft_logo

Højnet sikkerhedsniveau

Hele virksomheden har med certificeringen et generelt højnet sikkerhedsniveau. Det betyder, at hele virksomhedens sikkerhedsniveau er understøttet af en dedikeret sikkerhedsfunktion og et ledelsessystem. Vi arbejder med konstant kompetenceudvikling og uddannelse i sikkerhed på alle niveauer i organisationen.

Dokumenteret risikostyring

I en del af vores miljø leverer vi et højt niveau i dokumentation, compliance og auditering af alle processer og aktiviteter – hvilket betyder, at vi kan tilbyde fuldt certificerede services og ydelser. Den dokumenterede risikostyring omfatter de leverede services, overvågning og kontrol samt compliance.

Cloud er ikke bare cloud

Vi driver løsninger på alle typer af platforme, så vi kender fordele og ulemper ved de forskellige cloud-løsninger. Derfor kan vi rådgive dig.

Lad eksperter om drift, og specialister om udvikling

Vi arbejder ofte sammen med udviklere som Systematic og CGI, der er specialister i at bygge og udvikle branchespecifikke applikationer.

Vi sørger for, at udviklerne får de optimale betingelser afhængig af applikationen, og at du får de kritiske systemer placeret på den platform, der giver mest værdi i din forretning.

Sammen med udviklingshuse som Delegate sørger vi for, at dine Microsoft-baserede platforme er stabile og dimensioneret rigtigt, så de kan vokse med dit behov.

Eksperter til hver opgave

Ved at opdele drift og udvikling kan du sikre dig, at du kan vælge din foretrukne udviklingspartner uden at skulle skele til, om de også har kompetencer indenfor it-drift, 24/7 beredskab og har specialister indenfor både netværk, storage og databaser.

Når vi agerer som Single Point of Contact på dine løsninger, så vi tager ansvaret for at problemløse og for at kontakte din udviklingspartner, hvis det bliver nødvendigt.

Få hul igennem til den nyeste teknologi

Uanset om dedikeret hardware eller cloud-løsninger er det rigtige valg for din forretnings vigtige applikationer, får du brug for adgang til teknologien fra nogle af de største it-virksomheder i verden.

Sammen med globale spillere som IBM og Citrix bygger vi dedikerede miljøer, der kan tilpasses selv de strengeste krav, som dine kunder, partnere og applikationer stiller til din it-drift.

Forretningskritisk cloud på dansk jord

Vores danske private cloud er bygget i tæt samarbejde med HP Enterprise og VMware, og den er dimensioneret til at imødekomme enterprise-krav. Det betyder, at den kan håndtere kritiske platforme og applikationer til mange tusinde brugere, samtidig med at du får indflydelse på mange af de faktorer, der er lukket i land, hvis du vælger en global public cloud.

Direkte adgang til Azure

Vi har et nært partnerskab med Microsoft, som vi samarbejder med om alt fra Windows-licenser og Office 365 til public cloud-løsningen Azure. Vi inddrager gerne Azure i din løsning, når det giver mening for din forretning at få adgang til global rækkevidde eller har applikationer, der kan udnytte hyperskalering.