Få det bedste fra flere verdener

Dine forretningskritiske applikationer er kun så gode som de platforme, de kører på. Derfor samarbejder vi med mange applikationsudviklere, så du kan lade specialister om udvikling og eksperter stå for it-driften. Det giver dig det bedste fra begge verdener.

  Lad eksperter om drift, og specialister om udvikling

  Vi arbejder ofte sammen med udviklere som Systematic og CGI, der er specialister i at bygge og udvikle branchespecifikke applikationer.

  Vi sørger for, at udviklerne får de optimale betingelser afhængig af applikationen, og at du får de kritiske systemer placeret på den platform, der giver mest værdi i din forretning. Sammen med udviklingshuse som Delegate sørger vi for, at dine Microsoft-baserede platforme er stabile og dimensioneret rigtigt, så de kan vokse med dit behov.

  Eksperter til hver opgave

  Ved at opdele drift og udvikling kan du sikre dig, at du kan vælge din foretrukne udviklingspartner uden at skulle skele til, om de også har kompetencer indenfor it-drift, 24/7 beredskab og har specialister indenfor både netværk, storage og databaser. Når vi agerer som Single Point of Contact på dine løsninger, så vi tager ansvaret for at problemløse og for at kontakte din udviklingspartner, hvis det bliver nødvendigt.

  Få hul igennem til den nyeste teknologi

  Uanset om dedikeret hardware eller cloud-løsninger er det rigtige valg for din forretnings vigtige applikationer, får du brug for adgang til teknologien fra nogle af de største it-virksomheder i verden.

  Sammen med globale spillere som IBM og Citrix bygger vi dedikerede miljøer, der kan tilpasses selv de strengeste krav, som dine kunder, partnere og applikationer stiller til din it-drift.

  Forretningskritisk cloud på dansk jord

  Vores danske private cloud er bygget i tæt samarbejde med HP Enterprise og VMware, og den er dimensioneret til at imødekomme enterprise-krav. Det betyder, at den kan håndtere kritiske platforme og applikationer til mange tusinde brugere, samtidig med at du får indflydelse på mange af de faktorer, der er lukket i land, hvis du vælger en global public cloud.

  Direkte adgang til Azure

  Vi har et nært partnerskab med Microsoft, som vi samarbejder med om alt fra Windows-licenser og Office 365 til public cloud-løsningen Azure. Vi inddrager gerne Azure i din løsning, når det giver mening for din forretning at få adgang til global rækkevidde eller har applikationer, der kan udnytte hyperskalering.

  Book et møde

  Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.