Referencer

Hvis driften af både gamle og nye systemer udfordrer jeres it, så er det tid til at snakke it-outsourcing.

Hedeselskabet

Den 150 år gamle virksomhed, der engang lykkedes med at opdyrke den ellers så ufrugtbare jyske hede, satser på at dyrke mulighederne på nye digitale græsgange.

Læs mere

FOF

Hvert år henter flere end 250.000 danskere indsigt, viden og oplevelser på et af FOFs kurser, foredrag eller udflugter. Samtidig presser EUs nye persondataforordning på med nye krav. Det kræver en solid digital infrastruktur.

Læs mere

Synoptik

Synoptik har brug for stabil og fleksibel it-drift til både hovedkontoret og de flere hundrede butikker. Det har de fået i en it-drifts og WAN-løsning fra Itadel, der samler mange platforme.

Læs mere

Profil Optik

Profil Optik er en af Danmarks største optikerkæder, med 147 butikker i Danmark og yderligere 200 i resten af Norden. Hos Itadel har de fået én løsning til alle butikkernes behov.

Læs mere

DLA Piper Denmark

DLA Piper Denmark har 300 medarbejdere fordelt på kontorer i København og Aarhus. Efter at have outsourcet til Itadel har DLA Piper fået en mere trimmet løsning og højere oppetid.

Læs mere

ISS

Et nyt intranet og et nyt ekstranet, der skulle styrke samlingen af de forskellige selskaber, var den første opgave, som Itadel skulle løse for ISS - men der kom hurtigt flere projekter til.

Læs mere