Hedeselskabet satser digitalt

Den 150 år gamle virksomhed, der engang lykkedes med at opdyrke den ellers så ufrugtbare jyske hede, satser på at dyrke mulighederne på nye digitale græsgange.

Store digitale ambitioner

De færreste havde nok troet, at en af Danmarks ældste og mest traditionsrige virksomheder satser på at udnytte Big Data til udvikling af nye innovative løsninger og serviceydelser. Men ikke desto mindre fører Hedeselskabet idéer ud i livet, som mange danske virksomheder trods alt stadigvæk kun har på tegnebrættet.

 

Hedeselskabet

- Det er ikke længere nok at ha' skarpe motorsave

Målet for Hedeselskabet er at differentiere sig ved at lægge nye værdiskabende it-løsninger oveni i sine kerneydelser.

Lækre it-løsninger, der skal skabe merværdi for slutkunden. Løsninger, der skal gøre hverdagen nemmere og mere effektiv. Men også løsninger, som skal effektivisere og optimere Hedeselskabets egen forretning.

Jesper Britze, Digitaliseringsdirektør i Hedeselskabet:

- Vi tror ikke, at vi ved at tune motorsavene kan udkonkurrere konkurrenterne – dér er vi formodentlig lige så gode som alle andre. Men vi tror på, at vi ved at tilbyde digitale løsninger ved siden af kerneproduktet, kan gøre os så lækre, at kunderne foretrækker os.

Hent hele casen

Itadel_TVC_CFO_SUBS_18_30s_55129_BlackBar

Se fordelene ved at give os applikationsansvaret

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning.

24/7 it-drift i alle clouds
Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer
Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer
Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.