ISS

Et nyt intranet og ekstranet var de første opgaver, som Itadel skulle løse for ISS - men der kom hurtigt flere projekter til.

  Multisourcing hos ISS

  ISS har aktiviteter i mere end 50 lande, der arbejder som selvstændige selskaber under koncernen. I København sidder det fælles servicecenter, hvor der opereres med multisourcing via en palette af forskellige it-leverandører. Et nyt intranet og et nyt ekstranet, der skulle styrke samlingen af de forskellige selskaber, var den første opgave, som Itadel skulle løse for ISS - men der kom hurtigt flere projekter til.

  Den rigtige profil

  - Vi var på udkig efter nye leverandører til vores it-drift og blev enige om, at Itadel havde den rigtige profil. Vi inviterede dem derfor til en dialog, og da det viste sig, at vores forventninger til hinanden stemte overens, og at Itadel kunne præsentere det mest fordelagtige tilbud, fik de opgaven hos os, fortæller Morten Wagner, der er Head of Global IT Sourcing hos ISS.

  Samarbejdet vokser støt

  ISS har en række formulerede krav, som virksomheder skal leve op til for at blive faste leverandører - og hurtig implementering og overholdelse af deadlines er højt prioriterede.

  - Itadel tog ansvar fra dag et og klarede hurtigt og fleksibelt opgaven med en økonomisk fordelagtig model. Deres arbejdsrutiner passer til vores, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor vi ofte arbejder meget hurtigt. Vi valgte derfor kort efter at lægge flere opgaver over til dem, hvilket har betydet, at vores samarbejde vokser forholdsmæssigt mere end med vores andre leverandører i øjeblikket, forklarer Morten Wagner.

  Stabil drift frigiver ressourcer

  - De opgaver, vi har liggende hos Itadel, kører meget stabilt, og vi føler, at de er meget proaktive i deres tilgang til arbejdet. Det betyder, at de ofte er på forkant med løsninger, inden en udfordring går hen og bliver et decideret problem, uddyber Morten Wagner og tilføjer: Når vi ved, at systemerne kører uden vores indblanding, kan vi bruge vores tid mere fornuftigt og koncentrere os om at få vores services udbredt i stedet for at bekymre os om det hele nu virker - for det har vi vished for, at det gør.

  Tekniske facts

  Løsningen består blandt andet af følgende komponenter:

  • SharePoint site
  • AD-domæne
  • Navision
  • Business Intelligence
  • CRM
  • Shared Citrix farm
  • Drift af lokale domain controllere samt VPN infrastruktur

  Om ISS

  ISS startede tilbage i 1901 som en sikkerhedsvirksomhed i Danmark, men har gennem de seneste 100 år udviklet sig til en global koncern med aktiviteter i mere end 50 lande. ISS er nu en af verdens største kommercielle udbydere af services og har over 200.000 B2B-kunder fordelt over hele verden.

  Book et møde

  Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere din forretning. Få sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.