ISS

Et nyt intranet og ekstranet var de første opgaver, som Itadel skulle løse for ISS - men der kom hurtigt flere projekter til.

Multisourcing hos ISS

ISS har aktiviteter i mere end 50 lande, der arbejder som selvstændige selskaber under koncernen. I København sidder det fælles servicecenter, hvor der opereres med multisourcing via en palette af forskellige it-leverandører. Et nyt intranet og et nyt ekstranet, der skulle styrke samlingen af de forskellige selskaber, var den første opgave, som Itadel skulle løse for ISS - men der kom hurtigt flere projekter til.

Den rigtige profil

- Vi var på udkig efter nye leverandører til vores it-drift og blev enige om, at Itadel havde den rigtige profil. Vi inviterede dem derfor til en dialog, og da det viste sig, at vores forventninger til hinanden stemte overens, og at Itadel kunne præsentere det mest fordelagtige tilbud, fik de opgaven hos os, fortæller Morten Wagner, der er Head of Global IT Sourcing hos ISS.

Samarbejdet vokser støt

ISS har en række formulerede krav, som virksomheder skal leve op til for at blive faste leverandører - og hurtig implementering og overholdelse af deadlines er højt prioriterede.

- Itadel tog ansvar fra dag et og klarede hurtigt og fleksibelt opgaven med en økonomisk fordelagtig model. Deres arbejdsrutiner passer til vores, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor vi ofte arbejder meget hurtigt. Vi valgte derfor kort efter at lægge flere opgaver over til dem, hvilket har betydet, at vores samarbejde vokser forholdsmæssigt mere end med vores andre leverandører i øjeblikket, forklarer Morten Wagner.

Stabil drift frigiver ressourcer

- De opgaver, vi har liggende hos Itadel, kører meget stabilt, og vi føler, at de er meget proaktive i deres tilgang til arbejdet. Det betyder, at de ofte er på forkant med løsninger, inden en udfordring går hen og bliver et decideret problem, uddyber Morten Wagner og tilføjer: Når vi ved, at systemerne kører uden vores indblanding, kan vi bruge vores tid mere fornuftigt og koncentrere os om at få vores services udbredt i stedet for at bekymre os om det hele nu virker - for det har vi vished for, at det gør.

Tekniske fakta

Løsningen består blandt andet af følgende komponenter:

  • SharePoint site
  • AD-domæne
  • Navision
  • Business Intelligence
  • CRM
  • Shared Citrix farm
  • Drift af lokale domain controllere samt VPN infrastruktur

Om ISS

ISS startede tilbage i 1901 som en sikkerhedsvirksomhed i Danmark, men har gennem de seneste 100 år udviklet sig til en global koncern med aktiviteter i mere end 50 lande. ISS er nu en af verdens største kommercielle udbydere af services og har over 200.000 B2B-kunder fordelt over hele verden.

Itadel_TVC_CFO_SUBS_18_30s_55129_BlackBar

Se fordelene ved at give os applikationsansvaret

Udnyt vores best-in-class driftservices på alle de platforme, der gør en forskel for din forretning.

24/7 it-drift i alle clouds
Vi tager ansvaret for dine cloud-baserede services 24/7/365, så du får solide forretningssystemer og sikrer, at tilgængeligheden er i top.

Gennemtestede og ITIL baserede processer
Udnyt vores best-in-class ITIL baserede processer til at øge sikkerheden, styrke compliance og udvide gennemsigtigheden af din it-drift.

ISO 27001 certificerede procedurer
Læn dig op ad vores certificerede specialister og informationssikkerhedssystem for at undgå at gå på kompromis med sikkerheden, når du udnytter cloud-løsninger.